ykkanka96 Oluşturuldu: Temmuz 17, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 17, 2016 (düzenlendi) oracle godriseda kullanmak için koxp satın aldım keyi yükledim dep ayarlarını yaptım clientide gösterdim ancak giriş yap butonuna tıkladıgımda kalan günü 15 gostermesine ragmen oyunu açmıyor videoları izledim aynısını yapmaya calıstım ancak olmadı yardımcı olabılırmısınız edit: giriş yapabildim ismim koxpun yukarısında gozukuyor baglantı tamam sanırım ancak okcuma attack yaptıramıyorum özelliklerin bazılarını calıstıramıyorum onuda hallettim eski konulardan bakarak ilk önce cliente launcherden legal giriş yapılması gerekiyormuş sonra koxpla giricekmişiz oldu edit : koxpu almayı düşünen arkadaşlar için şunu söyliyim normalde istediğiniz kadar multi açabildiğiniz oraclede koxp 2 multiye izin veriyor daha fazla açmak için 150 tl lik auto logini almanız gerekiyor almadan bunuda goz onunde bulundurun edit2:Arkadaşlar 21xx 20xx lerne ne kadar 2 char acılma olayı olsada 19xx lerde istediginizi kadar acabılıyoruz sanırım sadece botu alıp 19xx de oynamayı dusunen arkadaslar alabilirler botu gayet güzel calısıyor yanlız biraz dc sorunu oluyor oda benım internetimden kaynaklı olabilir yada botla internet combo yapıyordur bilemiyorum Ağustos 2, 2016 tarihinde ykkanka96 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maykal10 Temmuz 31, 2016 gönderildi Share Temmuz 31, 2016 gönderildi bendede aynı sorun var blader wall calışıyor ama gerisi calışmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
blakesshman Temmuz 31, 2016 gönderildi Share Temmuz 31, 2016 gönderildi programsız 4 char giriyom günlerce dc olmadan online kalıyor 2 char girmek için para verilmez tşkr bilgilendirdiğin için almayı düşünüyordum ama kesinlikle almam... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HamsiGB Temmuz 31, 2016 gönderildi Share Temmuz 31, 2016 gönderildi (düzenlendi) programsız 4 char giriyom günlerce dc olmadan online kalıyor 2 char girmek için para verilmez tşkr bilgilendirdiğin için almayı düşünüyordum ama kesinlikle almam... programsız nasıl giriyorsun hocam birden fazla chara söylermisin Temmuz 31, 2016 tarihinde ottomanking tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Lerzolit Ağustos 1, 2016 gönderildi Share Ağustos 1, 2016 gönderildi ayrı ayrı client oluştur. direk knightonline exe den gir açılır.b aşka bişe yapmana gerek yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar