smhstyle Oluşturuldu: Temmuz 19, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 19, 2016 Merhaba , az once yesilyurt uzerinden 7günlük multisiz speedy bot satın aldım ancak epin yukleme işleminde geçersiz kullanıcı adı ya da epin hatası veriyor.Söylenildiği gibi multisiz kısmı seçiyorum , farklı bir üyelik açıp ta o şekilde de denedim ancak sonuç aynı oldu. @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 19, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 19, 2016 gönderildi @@DEVILCRAFT @@aktay28 hocam bi yardımcı olabilecek misiniz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 19, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 19, 2016 gönderildi sorun çözüldü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ALp411 Temmuz 19, 2016 gönderildi Share Temmuz 19, 2016 gönderildi Nasıl çözüldü ? Aynı sorun bende de var , geçersiz kullanıcı adı ya da epin hatası veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 19, 2016 gönderildi Share Temmuz 19, 2016 gönderildi Aldığınız key multili ise kırmızı, multisiz ise mavi seçeneği seçip kayıt olup - keyi yüklüyorsunuz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onrlpermn Aralık 21, 2016 gönderildi Share Aralık 21, 2016 gönderildi hocam ben az önce koxpu satın aldım ama bana e pin nerden gelecek onu bulamıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar