simon043 Oluşturuldu: Temmuz 21, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 21, 2016 Oto login sonrası bot yanıt vermiyor a düşüp atack ve bot başlatmıyor benden başka yaşayan var mı bu sorunu [email protected]@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
simon043 Temmuz 21, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 21, 2016 gönderildi Oto login sonrası bot yanıt vermiyor a düşüp atack ve bot başlatmıyor benden başka yaşayan var mı bu sorunu [email protected]@DEVILCRAFT anladığım kadarıyla last setings i yükleyemiyor yardımcı olur mu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
simon043 Temmuz 22, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 22, 2016 gönderildi oto login kullanamıyorum günler gidiyor boşu boşuna yardımcı olabilir misiniz acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 23, 2016 gönderildi Share Temmuz 23, 2016 gönderildi Bot ayarlarınızı ss olarak atar mısınız ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
simon043 Temmuz 23, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 23, 2016 gönderildi son versiyonda lastsetings yükleme sorunu çözüldü fakat ayar yükle ve kaydet butonları çalışmıyor. item listesinden toplananacak ve satılcak itemleri seçiyorum dc ayar kaydet dediğimde bot biraz donuyor kaydetme penceresini filan açmadan kaldığı yrden devam ediyor dc olup tekrar girdiğinde liste sıfırlanıyor versiyon 61 den beri doğru düzgün çalışan bi versiyon gelmedi hala onu kullanak zorunda kalıyorum nolur yardımcı olun artık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
simon043 Temmuz 23, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 23, 2016 gönderildi win 10 kullanıyorum onun etkısı olabılımı bıtek bende mı var bu sorun ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi (düzenlendi) son versiyonda lastsetings yükleme sorunu çözüldü fakat ayar yükle ve kaydet butonları çalışmıyor. item listesinden toplananacak ve satılcak itemleri seçiyorum dc ayar kaydet dediğimde bot biraz donuyor kaydetme penceresini filan açmadan kaldığı yrden devam ediyor dc olup tekrar girdiğinde liste sıfırlanıyor versiyon 61 den beri doğru düzgün çalışan bi versiyon gelmedi hala onu kullanak zorunda kalıyorum nolur yardımcı olun artık win 10 kullanıyorum onun etkısı olabılımı bıtek bende mı var bu sorun ? Mesajınız iletildi.Gerekli olursa değişiklikler yapılacaktır.Söylediğiniz gibi bir sorun var ise düzeltilecektir. Temmuz 26, 2016 tarihinde REPUBLIC tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar