sutjim Oluşturuldu: Temmuz 24, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 24, 2016 Arkadaş ne bu böyle ya şıkır şıkır calışan şeyi resmen çin işkencesi yatpışsınız yarısını atıyor yarısını atmıyor item listesinde +7 şhild +8 two handed +7 spear yok bunları sürekli üstünde tutuyor allahın iznizle nezaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz ayrıca eski hali gayet kullanışlıydı bu macera neden ben hiç bir artısını göremedim yaptıgınız olayı uzatmak olmuş başka bir işe yaramıyor hatta zaman kaybı tamamen eski sistemide ekleyin bari +8 kasanlar için. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatih02 Temmuz 24, 2016 gönderildi Share Temmuz 24, 2016 gönderildi @@aktay28 slm kardeş magede seri 18 atmak için ne yapıyoruz yardımcı olurmusun teşekkurler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 24, 2016 gönderildi Share Temmuz 24, 2016 gönderildi Arkadaş ne bu böyle ya şıkır şıkır calışan şeyi resmen çin işkencesi yatpışsınız yarısını atıyor yarısını atmıyor item listesinde +7 şhild +8 two handed +7 spear yok bunları sürekli üstünde tutuyor allahın iznizle nezaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz ayrıca eski hali gayet kullanışlıydı bu macera neden ben hiç bir artısını göremedim yaptıgınız olayı uzatmak olmuş başka bir işe yaramıyor hatta zaman kaybı tamamen eski sistemide ekleyin bari +8 kasanlar için. Yeni sistemde gayet güzel ve kullanışlı, bunun dışında çalışmalar devam ediyor.Ayrıca isteğinizi ileteceğim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samet6110 Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi hocam gerçekten bankaya item bırakma sıkıntı ozellikle two handed ve wood staff bırakmıyor demin 4. slot ve sonrası dedim maulu bıraktı two handedi bırakmadı ondan once listeye gore seçtim bow ve maulları bıraktı two handed ve wood staff bırakmadı sonra yanlışlık two-handed ve wood staffları sattırdım denerken Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ersin Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi (düzenlendi) arkadaşlara katılıyorum bankaya item bırakma sıkıntılı en yakın zamanda hallderler eminimki ayrıca item i + sına göre toplamıyor +8 işaretliyorum fakan +7 +6 hepsini topluyor. Temmuz 25, 2016 tarihinde ersin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samet6110 Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi yeni sürümde devam ediyor mu arkadaşlar sorun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ersin Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi yeni sürümde devam ediyor mu arkadaşlar sorun 67 de devam ediyor 68 yayınlanmadı henüz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samet6110 Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi hocam şu sorunu lutfen en yakın zamanda duzeltin ben bu ozellik için aldım botu oda çalışmıyor 2 gundur bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samet6110 Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi ++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AyyLakK Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi arkadaslar konu ıle ılıskısı oldugunu dusundugum ıcın yazıyorum ya bu yenı ıtem toplama satma depolama olayındamı bısı var ben dervıslerde kasarım hep cok ms ve shard atar arkadas sabahtan berı slottayım 1 tane shard atmadı ya ms bıle atmadı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar