ferdiyldrm Oluşturuldu: Temmuz 25, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 25, 2016 Oyuna girip bot açıldıktan 2 saniye sonra oyun kapanıyor ve log defterinde şu yazıyor "13:31:8 25-7-2016 : Sunucu bağlantısı kesildi. Olası sebepler : Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" Yaklaşık 6-7 saat kullandım botu bir kere dc yedim sonra sürekli bu hata. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ferdiyldrm Temmuz 25, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 25, 2016 gönderildi ++++ bi ilgilenseniz diyorum artık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ferdiyldrm Temmuz 25, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 25, 2016 gönderildi ++++ bi ilgilenseniz diyorum artık @DEVILCRAFT yeni sürümdede aynı bi çözüm bulun isterseniz artık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi "13:31:8 25-7-2016 : Sunucu bağlantısı kesildi. Olası sebepler : Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" "Olası sebepler : Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" "Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" Başka bilgisayardan giriş yapmayınız ve internetinizi lütfen kontrol ediniz.Hız problemlerinde oluşabiliyor bu durum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jugador Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi Oyuna girdikten hemen sonra xincode hatası alıyorum k0sp zaten açılmıyor ve dc yiyorum..Bu sorunu yaşayan gördüm ama çözümünü göremedim.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ferdiyldrm Temmuz 26, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 26, 2016 gönderildi "13:31:8 25-7-2016 : Sunucu bağlantısı kesildi. Olası sebepler : Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" "Olası sebepler : Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" "Internet kesintisi,farklı pc ile aynı zamanda giriş" Başka bilgisayardan giriş yapmayınız ve internetinizi lütfen kontrol ediniz.Hız problemlerinde oluşabiliyor bu durum. Başka pcden girmedim zaten. internetimde de sorun yok. Hız problemi derken ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sipagetti Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi (düzenlendi) v2083.68 versiyonla oyuna free proxlıyle girmeye calısdıgımda oyuna girip ekran donuyor.v2083.67 versiyonuyla ancak oyuna giriş yapabiliyorum. tam oyun gozukdugu zaman oyun kıtlenıyor.ücretli proxide calısmıyor suan . yeni versıyonu bi kaç tekrar indirdim nafile. Temmuz 26, 2016 tarihinde sipagetti tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosilci Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi Multi çalışmıyor 1060 server hatası veriyor 1 taneden başka çar sokamıyorum. Botda sorun var denemek için almıştım. Bir daha alacagımı sanmıyorum. ALacak olan arkadaşlarda buradaki yorumları okumadan almasın sonradan pişman olmasınlar benim gibi. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sipagetti Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi Multi çalışmıyor 1060 server hatası veriyor 1 taneden başka çar sokamıyorum. Botda sorun var denemek için almıştım. Bir daha alacagımı sanmıyorum. ALacak olan arkadaşlarda buradaki yorumları okumadan almasın sonradan pişman olmasınlar benim gibi. aynen proxi hiç bi türlü calısmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosilci Temmuz 26, 2016 gönderildi Share Temmuz 26, 2016 gönderildi O 1 tanede çardada pot almıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi Lütfen son sürümü indirin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosilci Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi Lütfen son sürümü indirin. Kardeşim son sürümü de indirdim yine aynı birşey degişmiyor. İstersen tw vereyim kontrol edebilirsin. Daha 2 gün önce çalışıyordu. Yeni sürümler ile birlikte bozuldu multi bile giremiyorum. DC atıp duruyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar