hurkan Oluşturuldu: Temmuz 25, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 25, 2016 sa arkadaşlar bir önceki sürümde normal olarak kullandıgım multi son sürümde kullanamıyorum 1. karakter gırıyorum 2. speedyden gırırs dıyorum knght acılıcak gıbı oluyor acılmıyor ki daha önce binlerce kez multi yaptım ama şuanda genel mi sorun var çözemedim @@DEVILCRAFTY Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sahmeran44 Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi sa arkadaşlar bir önceki sürümde normal olarak kullandıgım multi son sürümde kullanamıyorum 1. karakter gırıyorum 2. speedyden gırırs dıyorum knght acılıcak gıbı oluyor acılmıyor ki daha önce binlerce kez multi yaptım ama şuanda genel mi sorun var çözemedim @@DEVILCRAFTY as açılacak gibi oluyor derken 10060 falan veriyormu yoksa çalışmayı durdurdu tarzı bir şeymi şuan galiba proxylerde sorun var oto proxy çalışıyor ama manuel proxyde oyuna girilmiyor 10060 veriyor oto proxy girmeyi denedinmi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hurkan Temmuz 25, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 25, 2016 gönderildi as açılacak gibi oluyor derken 10060 falan veriyormu yoksa çalışmayı durdurdu tarzı bir şeymi şuan galiba proxylerde sorun var oto proxy çalışıyor ama manuel proxyde oyuna girilmiyor 10060 veriyor oto proxy girmeyi denedinmi dostum oto denıyorum zaten ya gırıse tıklayınca muasede acılıyor gıbı oluyor sonra acmıyor :S team verebılrım eger bakarmısn rica etsem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sahmeran44 Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi dostum oto denıyorum zaten ya gırıse tıklayınca muasede acılıyor gıbı oluyor sonra acmıyor :S team verebılrım eger bakarmısn rica etsem hee öyle oluyorsa proxy yoktur şuan tüm proxyler dolu demekki oto proxyde proxy yogunlugu oldugunda knight açılmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hurkan Temmuz 25, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 25, 2016 gönderildi @@sahmeran44 sa team versem yardımcı olurmusun ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hurkan Temmuz 25, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 25, 2016 gönderildi hee öyle oluyorsa proxy yoktur şuan tüm proxyler dolu demekki oto proxyde proxy yogunlugu oldugunda knight açılmıyor. team wıwer versem sana zahmet bakarmısn bendemı hata var ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sahmeran44 Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi @@sahmeran44 sa team versem yardımcı olurmusun ? teamlik bir şey yok işte yarım saat sonra dene girmezse öyle bakarız ilk clientten sonraki proxyliler açılmıyorsa proxyde sıkıntı var demek. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hurkan Temmuz 25, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 25, 2016 gönderildi teamlik bir şey yok işte yarım saat sonra dene girmezse öyle bakarız ilk clientten sonraki proxyliler açılmıyorsa proxyde sıkıntı var demek. hacım sn 2 gundur denıyorum lütfen ya yanlış birşeymi yapıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Temmuz 25, 2016 gönderildi Share Temmuz 25, 2016 gönderildi Otomatik Mesajdır. Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için SpeedyBot USKO bölümünden "Çöp Kutusu". bölümüne taşınmıştır. Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar