kepo Oluşturuldu: Temmuz 27, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 27, 2016 5 Agustosda açılcak olan UskoGame serveri galiba versiyon 2xxx ama kendilerine ait bi koruma programi kullaniyor ( ıstrap galiba tam hatirlamiyorum ) bu server için çalısan bi k0xp varmi veya yazılıcakmı bilgi verebilirmisiniz @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
M3HM3TK4 Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi Aynen yapan olursa sadece maden için bot yeterlidir satın alabilirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ogame Ağustos 2, 2016 gönderildi Share Ağustos 2, 2016 gönderildi Aynen bizde 16 kişi kemik tayfa olarak USKO GAME geçicez şuan KnigtZone de oynuyoruz ama kime sorsam USKO GAME geçiceklerini söyledi herkes yoğunlaşıcak bizden yaklaşık 10 kişi zaten 19xx skip bot kullanıyor burada da yaparsanız alıcaz lütfen acil dönüş yapın DEVILCRAFT ve AKTAY size zahmet olucak ama hem siz para kazanın hemde biz işimizi görelim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kepo Ağustos 2, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 2, 2016 gönderildi (düzenlendi) skypdan ulaştım şuan k0xp olmadıgı ama k0xpun yazılacagını söledi zamanı belli değil belki açılıştan 1 2 gün sonra hazır olur Ağustos 2, 2016 tarihinde kepo tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 2, 2016 gönderildi Share Ağustos 2, 2016 gönderildi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kepo Ağustos 2, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 2, 2016 gönderildi acaba k0xp yazılıcakmıydı orda 2 adet göz gördüm gibi ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ogame Ağustos 3, 2016 gönderildi Share Ağustos 3, 2016 gönderildi Devil tam cevap verirsen para vericez başkan illaki alıcaklar var burada şuan hiçbir server tutmadı herkes burayı bekliyor lütfen clanımdan alıcak zaten 19xx coxp sahibi arkadaşlarım varda gene burası içinde alıcaz son 2 gün kaldı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
stelios0539 Ağustos 3, 2016 gönderildi Share Ağustos 3, 2016 gönderildi aynen başkan seni bekliyoruz bi evet desen başka kişilerle muhattap olmicaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Ağustos 3, 2016 gönderildi Share Ağustos 3, 2016 gönderildi beklemedeyiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar