AyyLakK Oluşturuldu: Temmuz 27, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 27, 2016 baslıkta belırttıgım gıbı heresey normal fakat oyuna gırdıkten sonra hıc bır sekılde koxpla alakalı bır menu acılmıyor.. sankı oyuna hıc koxpla gırmemıs gıbı devam edıyor bu sıkıntıyı yasamadan once soket hatası gıbı bır uyarı aldım benlık bır durumsada nasıl duzeltılecegıne daır bır fıkır sahıbı degılım yardımcı olun lutfen @@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi Özel mesaj yolu ile bana TV bilgilerinizi ulaştırırsanız bağlanıp kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosilci Temmuz 27, 2016 gönderildi Share Temmuz 27, 2016 gönderildi Bot potcuya gidip mp bot almıyor. yanından geçiyor ve devam ediyor daha önceki sürümdede aynı şey vardı bu sürümdede manuel rota çizdim bu seferde mp pot yerine hp pot aldı geldi. Bot iyice saçmaladıgını düşünüyorum. Boşuna para veriyoruz hiçe gidiyor para. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AyyLakK Temmuz 27, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 27, 2016 gönderildi benım sorunum cozuldu sıkıntı benden kaynaklıymıs konu kılıt lutfen hallettım kendım @@REPUBLIC Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 28, 2016 gönderildi Share Temmuz 28, 2016 gönderildi Bot potcuya gidip mp bot almıyor. yanından geçiyor ve devam ediyor daha önceki sürümdede aynı şey vardı bu sürümdede manuel rota çizdim bu seferde mp pot yerine hp pot aldı geldi. Bot iyice saçmaladıgını düşünüyorum. Boşuna para veriyoruz hiçe gidiyor para. Son sürümde bizzat kendim test ettim.Hem rotası rpr , hem rotalı rpr de hp pot, mp pot, arrow, wolf, kitap alımı yapıyor.Herhangi bir sorun göremedim.Lütfen bot klasörünüzdeki last settings ayar dosyasını silip sıfırdan ayar yapın. benım sorunum cozuldu sıkıntı benden kaynaklıymıs konu kılıt lutfen hallettım kendım @@REPUBLIC Sorununuzu çözmenize sevindim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosilci Temmuz 28, 2016 gönderildi Share Temmuz 28, 2016 gönderildi Kardesim valla alıyor fakat ben yalan konusuyorum. Boş yere burda senin güzel vaktini çalıyorum. 3 kez alıyorsa 10 kez almıyor bellugede cardinal slotuna çarını koy 1 saat boyunca test edermisin. Testlerinizi adam akıllı yaptıgınızı düşünmüyorum. Şu anda çar Karus belluge cardinal slotunda çar potcunun önünden geçiyor gidiyor durma yok. Pot felanda almıyor istersen TW vereyim bir izleyelim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ramosan67 Temmuz 29, 2016 gönderildi Share Temmuz 29, 2016 gönderildi (düzenlendi) BU SORUN BENDE VAR STEAM KO OYUNA GİRİYORUM NE GELEN VAR NE GİDEN ÖYLE MAL MAL EKRANA BAKIYORUM KOXP AÇILACAK DİYE Aklıma sokayım neden alırsınki şikayetleri okumadan mk Temmuz 29, 2016 tarihinde ramosan67 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ramosan67 Temmuz 29, 2016 gönderildi Share Temmuz 29, 2016 gönderildi benım sorunum cozuldu sıkıntı benden kaynaklıymıs konu kılıt lutfen hallettım kendım @@REPUBLIC Sorunu nasıl çözdün anlatırmsın bendede var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kampanya94 Temmuz 30, 2016 gönderildi Share Temmuz 30, 2016 gönderildi USKODA OYUNA GİRDİKTEN SONRA 2 SANİYE SONRA XİNCODE BEKLENİYOR VE DC ALIYORUM NASIL ÇÖZCEM SU SORUNU. ! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kampanya94 Temmuz 30, 2016 gönderildi Share Temmuz 30, 2016 gönderildi İNSANIN PARASIYLA REZİL OLMASI BU OLSA GEREK: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sipagetti Temmuz 31, 2016 gönderildi Share Temmuz 31, 2016 gönderildi (düzenlendi) rpr donusu 44 veya tp yazmıyor charlar. Not.konu acamıyorum buraya yazdım Temmuz 31, 2016 tarihinde sipagetti tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kampanya94 Temmuz 31, 2016 gönderildi Share Temmuz 31, 2016 gönderildi USKODA OYUNA GİRDİKTEN SONRA 2 SANİYE SONRA XİNCODE BEKLENİYOR VE DC ALIYORUM süre bosuna gitti . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi (düzenlendi) Kardesim valla alıyor fakat ben yalan konusuyorum. Boş yere burda senin güzel vaktini çalıyorum. 3 kez alıyorsa 10 kez almıyor bellugede cardinal slotuna çarını koy 1 saat boyunca test edermisin. Testlerinizi adam akıllı yaptıgınızı düşünmüyorum. Şu anda çar Karus belluge cardinal slotunda çar potcunun önünden geçiyor gidiyor durma yok. Pot felanda almıyor istersen TW vereyim bir izleyelim Rotasız rpr de sorun oluşabilir.Kendi rotanızı çizerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır. Çok ilgileniyorlar. Botun süresi geçiyor. Umarım insanlar burayı okumadan bu botu almazlar. Çalışmayan bir çok özelliği mevcut. Bot üzerinde çalışmayan bir özellik bulunmamaktadır. YENİ ALACAK ARKADAŞLAR. KESİNLİKLE ALMAYIN BOTUN POT SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR SÜREKLİ BAŞINDA DURUP KENDİNİZ POT ALMANIZ GEREKİYOR. Lütfen yanıltıcı bilgi vermeyin.Bulunduğunuz slotta rotasız rpr de sorun varsa rotanızı kendiniz çizerseniz herhangi bir sorun olmayacaktır. Kardeşim şu bota bakın kaç günden beri yazıyoruz buraya bir tane cevap yok. İlgilenmeyeceksiniz madem neden milletin parasını alıyorsunuz. Ben 1 haftalık aldım yemin ederim rezil oldum. 2 dk dc yiyorsun. Pot almaya gittiginde pot almıyor. Sorunları boşa yazıyoruz ilgilenmiyorsunuz zaten. ALMAYIN ARKADAŞLAR HEM PAHALI HEM ÇALIŞMIYOR. İlk olarak bot sorunsuz bir şekilde çalışıyor.İkinci olarak lütfen insanları yanıltmayın. Pot almıyor, rpr yapmıyor vb. sorunları olanlar rotalarını kendileri çizerlerse sorunlarının ortadan kalktığını görecekler. Ağustos 4, 2016 tarihinde REPUBLIC tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sipagetti Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi rpr dönüşü 44 veya tp yazmıyor charlar bu özellik çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar