nobodyisperfect Oluşturuldu: Temmuz 28, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 28, 2016 Selamn Aleyküm, Beyler aranızda benim gibi bir hata alan varsa yardımcı olursa sevinirim. Normalde oyuna girebiliyorum ama koxp ile girmeye çalıştıgımda 10060 hatası veriyor. Çözümünü bilen varsa sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 28, 2016 gönderildi Share Temmuz 28, 2016 gönderildi Selamn Aleyküm, Beyler aranızda benim gibi bir hata alan varsa yardımcı olursa sevinirim. Normalde oyuna girebiliyorum ama koxp ile girmeye çalıştıgımda 10060 hatası veriyor. Çözümünü bilen varsa sevinirim Aleyküm Selam , Bu konuyu @@DEVILCRAFT ' a ilettim.Gerekli bir şey olursa en kısa sürede yapılacaktır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nobodyisperfect Temmuz 28, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 28, 2016 gönderildi Teşekkürler hocam. Aynı zamanda siteyede yavaş bağlanıyor sebebini bilmiyorum. Dün koxpu aralıksız 7 8 saat kullandım ama bugün sabahtan beri giremiyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 28, 2016 gönderildi Share Temmuz 28, 2016 gönderildi Teşekkürler hocam. Aynı zamanda siteyede yavaş bağlanıyor sebebini bilmiyorum. Dün koxpu aralıksız 7 8 saat kullandım ama bugün sabahtan beri giremiyorum. Şu an herhangi bir sorun bulunmuyor.Rahatlıkla girişlerinizi yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar