xanthuscannabis Oluşturuldu: Ağustos 4, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 4, 2016 Tam 10 saat oldu resden sonra oyun açılalı zaten kalan çok az vaktimdi onun için uyumadım değerlendiriyim diye onunda 10 saati böyle gitti mağdur etmiycenizi umuyorum lütfen en kısa zamanda yeni sürüm için bekliyoruz. İyi çalışmalar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Ağustos 4, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 4, 2016 gönderildi Bitkin düştük. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi Yalnız bot yaklaşık olarak 13:26:13 4-8-2016 da sunucu bağlantısı vermiş bulunmakta, anlamadığım nokta siz 10 saattir neyi bekliyorsunuz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gorkemknz Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi Yalnız bot yaklaşık olarak 13:26:13 4-8-2016 da sunucu bağlantısı vermiş bulunmakta, anlamadığım nokta siz 10 saattir neyi bekliyorsunuz ? res geldiğinde oyunda 5 dakika durulmuyordu dc veriyordu o yüzden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
feda41 Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi res geldiğinde oyunda 5 dakika durulmuyordu dc veriyordu o yüzden şimdi bende hiç acılmıyor login diyorum kalıyor öyle düzelcek mi bu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi yteni surum nerde tam helal olsun her gun yeni surum cikariyo derken patch geldi surum yok zaten dogru duzgun oynadigimiz yok hep dc resden sonra tam 5 dakka oldumu dc ve artik botda acilmiyor araliksiz 10 saat durmuyo nasil bot maximum en fala 5 saat dc olmadan kalmisimdir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi 5 dakka olmadan dc oluyordu artik botda acilmiyor surum nerde dc siz 10 saat kasamadikdan sonra botu napayim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trt123 Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi evet güncelleme gelir giden süreler eklenir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tufannnnn Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi 2 tane hesabım var. biri steam biri usko için. usko girdiği gibi xincode paketleri alınmadı gibi bişey deyip atıyor. steam da girişe tıkladığımda hiçbişey olmuyor biraz hızlıca düzeltilmesini istiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
konix Ağustos 4, 2016 gönderildi Share Ağustos 4, 2016 gönderildi res gelmeden önce 21 saatim vardı şuan giremiyorum inşallah bu eksik saatler hesaba aktarılır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Ağustos 4, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 4, 2016 gönderildi Yalnız bot yaklaşık olarak 13:26:13 4-8-2016 da sunucu bağlantısı vermiş bulunmakta, anlamadığım nokta siz 10 saattir neyi bekliyorsunuz ? Saatlerdir deniyorum hiç görmedim sunucu bağlantısı. Giriş yap diyorum öyle kalıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar