xanthuscannabis Oluşturuldu: Ağustos 5, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 5, 2016 Güncellemenin gelmesini yeni sürümün aktif olarak sorunsuz bir şekilde sunulması giden sürelerin telafi olmasını sabırla bekliyoruz. İyi çalışmalar @@DEVILCRAFT @@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Bir zaman yok şuan, güncelleme köklü olduğu için oyunda o yüzden zaman alacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi ne koklu ya 33 kb zone geldi patch de sadece 30 saatim gitti Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
baranbl Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Bizden mi keseceksiniz bu giden saatleri mağdur oluyoruz 1 gündür neredeyse Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gitarci Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi diger koxplar aynı gün birakaç saat içinde çıkardılar sürümlerini ben bu botu üçüncü kez alıyorum ama bu sıkıntı uzun sürüyor her zaman aynı sıkıntı ve muhabbet aynı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi (düzenlendi) ........ Ağustos 5, 2016 tarihinde gok9 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gitarci Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi yeni Sürüm çıktı yazıyor botta ama çıkan yeni sürüm falan yok stemi güncelediniz usko ne olcak ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kuvet Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi zate 1 2 gunluk aldık oda koxp calısmıyor iş bak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ulutas38 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Arkadaşlar merhaba az önce sonteklif den koxp satın aldım ancak nasıl epin yüklicem hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ogame Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Kardeşim ilk önce hangi botu aldıysan Koxp indir seçeneğinden indir bilgisayarında aç 2. Adım : İndirdiğin dosyayı rardan çıkar botu çalıştır. 3. Adım : Karşına gelen yerde kullanıcı ve şifre var ve Kayıt ol yeri var İlk önce Kayıt olucaksın oradan 4. Adım : Key yükleme yeri var kayıt olduğun kullanıcı adını yaz ve altına satın aldığın key kopyala ve yükle de Başaraıyla yüklenmiştir geldikten sonra Kullanıcı ve şifreyi girdikten sonra Oyunun yüklü olduğu yeri Knigtonlineexe yi göster başlat de ulutas38 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
burak1453 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi savaş haritası güncellendi benim bildiğim dün buglardan dolayı , bence de biraz uzun oldu bu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gitarci Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi iki gün oldu halen paket bekliyoruz nasıl bi iş anlamış degilim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi neyse olmustur belki koxpu yapan zaten vakit gecirmek icin oynuyordum daha onemli faydali seylerle vakit geciriyorum su an Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ogame Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Arkadaşlar kaybedilen zamanı Devilcraft telafi edecektrir. Lütfen sabredin öncedende oldu böyle adamlar fazla fazla verdi ekledi hesaplara Küçük çocuklar gibi mızıldamayın kolay bişey deil sabredin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi simdi bizim otologin bitişine 2 gün vardı simdi kaldı 5-10 saat.şimdi sen dicen ki mevcut hesaplara +1 gün eklendi.eee bizim hesabın saati bitiicek nolcak mevcut hesaplıktan cıkıcak.süre eklenmeyecek.o zman nolcak [email protected]@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi skype kullanna yokmu konussun sununla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Ağustos 5, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Hala bir açıklama yok sabırla bekliyoruzda bu gidiş hat hiç iyi değil çok vakit kaybettik. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kuvet Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi sabahdan beri beklıoruz hemde bır degısıklık yok yahu :S umarım gecen sureyı telafi ederler paramızda boşa gitmez Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yilmazaga75 Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi yeter artık arkadas kospdan gunumuz gittiginin anlamı yok predir nedir bunların zamanı kalmadı hadi artık... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Ağustos 5, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Sabırlar tükeniyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Oyuna giriş varmı suan ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Oyuna giriş varmı suan ? legal olarak var koxpla henuz yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi İlk defa speedy alym dedim onda da güncellemeye denkgelmişiz sansa bak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi İlk defa speedy alym dedim onda da güncellemeye denkgelmişiz sansa bak normalde bu kadar uzun surmezdı benım hatırladıgım kadarıyla multısız zamanda kullandım epey surenı telafı ederler kardesım o konuda sıkıntın olmasın bıraz bedevı şansı varmış sende yakında gelır merak etme MortingenStraSSe buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 5, 2016 gönderildi Share Ağustos 5, 2016 gönderildi Peki Bugün gelir mi beklemeye gerek varmı yarın mı deneyelim ? birde legal girince bi sıkıntı oluyor mu hapis olayı falan ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar