Serseriwarrior Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Share Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Son umudum olan ygs sınavında başarısız olduğum için 4 ay goc sınavına çalışıp uzak yol a çıkmayı düşünüyorum arkadaslar 12 ay gibi bi süre aranızda olamıycam herkes hakkını helal etsin Allaha emanet olun.. Larkozs, mafyacik11 ve Nygma buna tepki gösterdi 3 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Larkozs Mart 29, 2014 gönderildi Share Mart 29, 2014 gönderildi sağol kardeşim senden son birşey istesem eğer yarın girebilirsen konuşalım ama yarın burda ol lütfen ben çıkıyorum şimdi bak burda ol rica ediyorum <<< Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bac10 Mart 29, 2014 gönderildi Share Mart 29, 2014 gönderildi Yolun açık olsun bi usko tbl yapmadın ama yaptıklarına say hadi allaha emanet :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kremvic Mart 29, 2014 gönderildi Share Mart 29, 2014 gönderildi Doğru karar vermişsin kardeş. Geleceğin söz konusu. Elinde Knight Kindom koxp varsa paylaşırmısın giderayak Nygma buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ziiNc Mart 29, 2014 gönderildi Share Mart 29, 2014 gönderildi kendine iyi bak atakan yolun açık olsun. umuyorumki güzel bir geleceğe sahip olma şansını kaçırmazsın.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nygma Nisan 2, 2014 gönderildi Share Nisan 2, 2014 gönderildi Doğru karar vermişsin kardeş. Geleceğin söz konusu. Elinde Knight Kindom koxp varsa paylaşırmısın giderayak Aynen İyi Olur :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gurayergun Nisan 2, 2014 gönderildi Share Nisan 2, 2014 gönderildi kendine iyi bak dostum. boşver milleti tbl yi koxpu sen hayatına bak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tragedya27 Nisan 5, 2014 gönderildi Share Nisan 5, 2014 gönderildi Yolun açık olsun kardeş. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yigmel Haziran 6, 2015 gönderildi Share Haziran 6, 2015 gönderildi yolun açık olsun kardeşim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar