gorkemknz Oluşturuldu: Ağustos 6, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 6, 2016 Ya kardeşim kaç gün oldu bi res geldi koxpla giriyoz dc veriyo sonra öğlen pat diye koxp gitti hala güncelleme yok 30kb lık patch nasıl kapsamlı bi güncelleme olabilir ki oda arenada bug olduğu için hayır daha gelmicekse açıklama yapında başka koxp alalım 1-2 günlük güncelleme gelince tekrar devam ederiz sonuçta speedyi en iyi görmesek kullanmayız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tufannnnn Ağustos 6, 2016 gönderildi Share Ağustos 6, 2016 gönderildi başka multili koxp da alamazsın. multisiz alabilirsin. bende inanmıyodum da gece baya araştırdım. adamlar harbiden köklü bi güncelleme yapmışlar. oyuna gelen güncelleme farklı xincode ye gelen farklı. mesela kolebot bu güncellemeden sonra yayın hayatına son verdi. millet 1 aylık koxp almış proxy almış kullanamadan ellerinde patladı. burasını o yönden tebrik ettim adamlar bırakıp kaçmadı yapıcaz diyo ama zamanı belli değil. en azından kaçmadılar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tufannnnn Ağustos 6, 2016 gönderildi Share Ağustos 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) az araştırın destek olursunuz adamlara Ağustos 6, 2016 tarihinde tufannnnn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tufannnnn Ağustos 6, 2016 gönderildi Share Ağustos 6, 2016 gönderildi REİS PEKİ EXPBOT NASIL YAPTI EMİNİM DEVİLCRAFTLA AKTAY BU EXPBOTCULARI CEPLERİNDEN CIKARTIR exp bot dll üzerinden xincodeyi kapatmadan açıyormuş botu o yüzden etilenmiyormuş güncellemelerden. ama exp botta multi yok zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gorkemknz Ağustos 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 6, 2016 gönderildi başka multili koxp da alamazsın. multisiz alabilirsin. bende inanmıyodum da gece baya araştırdım. adamlar harbiden köklü bi güncelleme yapmışlar. oyuna gelen güncelleme farklı xincode ye gelen farklı. mesela kolebot bu güncellemeden sonra yayın hayatına son verdi. millet 1 aylık koxp almış proxy almış kullanamadan ellerinde patladı. burasını o yönden tebrik ettim adamlar bırakıp kaçmadı yapıcaz diyo ama zamanı belli değil. en azından kaçmadılar bizede atarsan okudugun yeri güzel olur kardeşim aslında Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tufannnnn Ağustos 6, 2016 gönderildi Share Ağustos 6, 2016 gönderildi bizede atarsan okudugun yeri güzel olur kardeşim aslında http:// www . onlinehile . org/kolebot/434285-kolebot-hata-bildirim-guncelleme-konusu-3-a-247 . html bu sayfadan itibaren birer sayfa atlaya atlaya okuyabilirsin 50 mesajım olmadığı için linkteki boşlukları silip girin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gok9 Ağustos 6, 2016 gönderildi Share Ağustos 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) tatil yapiyorlar da bize neden dalga gecip kufrediyorsunuz aranizdaki konusmalari biliyorum sakin diyorum pc mizi gozetlediginizide biliyorum yakarim ust akildan daha ustu var unutmayin kim kimi goetler belli olmaz Ağustos 6, 2016 tarihinde gok9 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Ağustos 6, 2016 gönderildi Share Ağustos 6, 2016 gönderildi ya bu multisizi paylassın bari de biz girsek multılı artık cok zor bence ki stabılıte acısından multının gelmemesı en ıyısı olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Ağustos 7, 2016 gönderildi Share Ağustos 7, 2016 gönderildi Arkadaşlar gerekli çalışmalar devam ediyor çığırtkanlık yapmaya gerek yok.Lütfen sabırlı bir şekilde bekleyin ve unutmayın ki sizin günlerinizden eksilmiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yardımcı_Koxper Ağustos 7, 2016 gönderildi Share Ağustos 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) burdaki insanlar neden hiç bir açıklama yapılmadığına sinirli botun aktif olup olmadığını sorgulamıyor. kimseyi takmıyormuş gibi geliyor herkese buda ister istemez sinir ediyor Ağustos 7, 2016 tarihinde murat2446 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Ağustos 7, 2016 gönderildi Share Ağustos 7, 2016 gönderildi Yahu kör müsünüz? @@REPUBLIC adlı mod arkadaş zaten burdan açıklama yapıyor, onun postunun altına açıklama yapılmıyor diye post giriyorsunuz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar