letmeseeu Oluşturuldu: Ağustos 7, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 7, 2016 (düzenlendi) İyi forumlar iyi çalışmalar arkadaşlar Merak ettiğim noktalar var koxp ile ilgili alalı 3 - 4 gün oldu ilk defa kullanıyorum speedyi daha önce cok kullandıgım oldu şu anda hala oyuna giriş yapamıyorum (8.8.2016 01:27) bununla ilgili olarak administrator ve moderator arkadaşları bu konuya çağırıyorum Koxpla ilgili elbet sıkıntı yaşayabilirsiniz yaptığınız şey oyuna göre legal bişey değil sizin çabalarınız uğraşlarınız vardır muhakkak ve bizde bunu burda keyfini çıkararak devam ediyorum orası tamam Peki kaç tane müşterisinin olduğu siz bizden daha iyi biliyorsunuz bununla ilgili sorunların veya yaşanan sıkıntıların haberdar etmek biz kullanıcılara sizin en büyük sorumluluğunuz diye düşünüyorum. Takibi , profesyonellik düzeyine gelinince o da bizim değerlendirip tartacağımız nokta Sizden ricam , ricamız bu koxpu kullanan arkadaşlar adı nada konuşurum herhalde memnun olan birisinin olmadığını düşünüyorum . Sıkıntı veya yaşanan sorunların ne kadar uzun veya kısa süreceğini biz sizin ''DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNİZ'' olarak haberdar olmak istiyoruz. iyi forumlar iyi çalışmalar http://www.youtube.com/watch?v=bQz8wKVg5js&feature=youtu.be Ağustos 7, 2016 tarihinde letmeseeu tarafından düzenlendi selcuk87 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kemal yakar Ağustos 7, 2016 gönderildi Share Ağustos 7, 2016 gönderildi Ben de şimdi Steamko için alacağım. Multi mi giremiyorsunuz yoksa multisiz giriş de yok mu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
letmeseeu Ağustos 7, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 7, 2016 gönderildi koxp ile oyuna kesinlikle giriş yapılmıyor aldığım günden beri stabil duruyor sürem onda bi sıkıntı yaşamıyoruz şükür de koxp ile giriş yok oyuna şuan hata alıyorsun login failed 10061 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi Sadece USKO için kullanılamaz durumda, Steam için bu geçerli değil, oto proxy'de aktif bir sıkıntı yaşamazsınız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fikret456 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi Sadece USKO için kullanılamaz durumda, Steam için bu geçerli değil, oto proxy'de aktif bir sıkıntı yaşamazsınız Reis vallaha hiç önemli değil ne koxp ne parasıı helal olsun sana 3ü 5i aramayızda reis eğer olmayacaksa söyle yani bize de 3 ay sonra gelecek de başımız gözümüz üstüne ama bir tarih ver reis o tarihe kadar bekleyelim bizde işimiz gücümüz var bizimde forum kovalamaktan bıktı bizimde işimiz bu koxpla oyunla çoğu kişi para kaldırıyor bu işten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar