nolimit65 Oluşturuldu: Ağustos 8, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 8, 2016 Koxp beta olmasına rağmen ve 1 client açmamıza izin vermemize rağmen 15 günlük 50 tl fiyat biçilmiştir. Allah kimseyi şaşırtmasın Wonnick buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eienlove10 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi 1 taneye izin veriosa almaya değmez Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ogame Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi Devil güzel hoş yapmsışsın ben senden clanım için istedim ancak yanlış anlamada 50 tl nedir 15 gün ayrıca multi yok biz multi açıp 2 char birinde pazar diğerinde maden veya balık yapıcaz. 15 gün 50 tl yerine aylık 100 tl taksitle 500 TL laptop alırım koyarım yanıma en azından elimle bakarım ban riskim olmaz biz botu sadce multiden maden için alıyoruz atack var zaten açmaya gerek yok riski çok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
stelios0539 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi ben aldım koxpu koxp hata veriyor her türlü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gökhan kaymak Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi koxp giriş ekranında donup kalıyor. bot sayfası açılmıyor oyuna girince bu konuda yardım lazım bana Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gökhan kaymak Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi sanırım sorun sadece bende değil w7 64 bit ultimate kullanıcıyım yönetici olarak çalıştırıyorum . uyumluluk ayarı yapmadım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
headsome Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi 15 gün için 50 tl nedir ? 50TL'yi görünce dedim herhalde 1 aylıktır tek Client olduğu için ayıptır valla billa Alıcak babası zenginler çıkar elbet ama trilyonlarım olsa 1 client 15 günlük bota 50 tl vermem. Erhan666 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi aynen bot donuyo çözulmesı lazım bunun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ykkanka96 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi kötü olmuş evvela koxp çalışması yapılmayacak dendi ancak sontekliften gb satma konusu oldu kendisinin rekabet çok olunca uğraşılmak istenmedi ve koxp piyasaya sunuldu ve 50 tl gercekten yuksek bi rakam hemde tek client ne diyeyim insanlar farkındalar herşeyin sanırım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi hatayı çözen varsa yazsın donma sorununu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ex001 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi Koxp beta olmasına rağmen ve 1 client açmamıza izin vermemize rağmen 15 günlük 50 tl fiyat biçilmiştir. Allah kimseyi şaşırtmasın bence yaptığınız adam kazıklama önceki koxpları düzeltmediniz bilerek diğer koxplarda kapanınca hemen dayadınız fiyatı keyfiniz bilir müşteri kaybedersiniz hadi rast gele Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kimono06 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi server list gören oldu mu ki sürekli kapat hatası veriyor çözümde bulamıyor insanalr @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi Çözüm istiyoruz çözümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ata1905 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi serverın basında vardı zaten bu koxp kendileri gb sattı 50 tl ye almamızı bekliyorlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kimono06 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi çalışmıyor arkadaşlar direk kapat hatası veriyor ondan sonra oyuna normal bile giriş yapamıyorsunuz, ayrıca her taraftan yazmama rağmen cevap vermiyorlar bilginiz olsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi aldılar 50 tl leri cevap verırlermı hıc Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kimono06 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi (düzenlendi) Son çare sonteklif sitesinin alışverişi yorumla kısmına ilgisizliğinizden bahsetmek olucak @@DEVILCRAFT saatlerdir her yerden mesaj atıyorum cevap vermiyorsun Ağustos 8, 2016 tarihinde kimono06 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi 1 Client ve tartışmaya açık bir konu değil, eleştirebilirsiniz saygı çerçevesi içerisinde fakat ileri geri yorum atanlara artık tahammülüm kalmadı ne yaptığımı biliyorsunuz. Sorunu olanlar skype üzerinden yazıp beklesin sabırsız olanlarda gelip yine aynı şekilde burada ileri geri yorum atmasın hoş karşılamam artık alttan alacak halim kalmadı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi başkan koxp gırıs yap dedıkten sonra donup kalıyor sorun nerde bı acıklama yaparmısın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi Sorun nedir acaba bi ilgilenirmisin skype dede yoksun @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gökhan kaymak Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi 1 Client ve tartışmaya açık bir konu değil, eleştirebilirsiniz saygı çerçevesi içerisinde fakat ileri geri yorum atanlara artık tahammülüm kalmadı ne yaptığımı biliyorsunuz. Sorunu olanlar skype üzerinden yazıp beklesin sabırsız olanlarda gelip yine aynı şekilde burada ileri geri yorum atmasın hoş karşılamam artık alttan alacak halim kalmadı hocam skaypedan mesaj attım müsaitsen ilgilenirmisin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gökhan kaymak Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi skypeden mesaj attım ilgilenir misin müsaitsen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi (düzenlendi) Skype üzerinden yazın gökhan gibi gerekli ne var ne yok bakar söylerim sizede, win10 da sadece test ettiğimiz için win7de sorunlar çıkarsa onlarada bakacağız Ağustos 8, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
190ufuk190 Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi HOMEKO WORLDEDE UYARLAYIN LUTFEN HERŞEYI AYNI AMA ORDA ÇALIŞMIYO Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Ağustos 8, 2016 gönderildi Share Ağustos 8, 2016 gönderildi sorunsuz çalışıyorsa vakti olmayanlar için kullanılabilir düşüncesindeyım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar