DEVILCRAFT Oluşturuldu: Ağustos 9, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 9, 2016 Girişler tamamen kapatıldı, yeni sürüm gelecek hazırlıkları yapıyoruz biraz zaman alabilir beyler sabrınız için teşekkür ederiz şimdiden MortingenStraSSe buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rapeme1993 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi reis simdi kxp gelcekmi yoksa yatayımmı bekliyorum:d Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 9, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 9, 2016 gönderildi yat sen ^^ daha zamanı var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
changester100 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi Blocked user info is being used(-8) hatası çözümünü bilen varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fikret456 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi yat sen ^^ daha zamanı var Reis bize böyle de canımızı ye vallaha öyle muallakta olunca kafamız karışıyor burda forumda post kovalıyoruz yoksa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sivas1111 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi Devilcraft lütfen ilgilenir misin kardeşim. o kadar ticket attım cevap yok. dün yanlışlıkla usko k0xp kod aldım ve hiç girmedim kodu uskogame ile değiştire bilir miyim. kalan parayı tamamlayacam ama bana bi dönüş yapsanız artık.... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ykkanka96 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi skypedan ulaşmaya çalış hocam burdan zor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sivas1111 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi skyp bi türlü ulaşamıyorum. artık biri ilgilensin lütfen.... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sivas1111 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi Devilcraft lütfen ticketlerime bi bakar mısınız size tickeet atıyorum hepsi beklemede... skyp ulaşamıyorum ts ulaşamıyorum... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
PoppinG Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi Multisiz tek client speedybot çalışıyormu usko için? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sivas1111 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi devilcrafty kardeşim lütfen mesajımı okursanız ticketlere bi bakar mısınız... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi giremiyoruz artık usko bot'a ? en azından upgrade yapıp cıkıyordum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi SpeedyBot Usko kullananlar üyeliklerine giriş yapmasın, güncelleme geldiğinde en son girdikleri tarihte olan bilgilerine göre geri yüklemesi yapılacak ve +1 gün eklenecek üzerine. Bu bildirimi arkadaşlarınıza da iletin ve zamanı geldiğinde tek tek ilgileneceğim üyelikleriniz ile , iyi geceler dilerim giremiyoruz muyuz artık usko bot'a ? en azından upgrade yapıp cıkıyordum.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 10, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 10, 2016 gönderildi Girişler tamamen kapatıldı, yeni sürüm gelecek hazırlıkları yapıyoruz biraz zaman alabilir beyler sabrınız için teşekkür ederiz şimdiden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi Girişler tamamen kapatıldı, yeni sürüm gelecek hazırlıkları yapıyoruz biraz zaman alabilir beyler sabrınız için teşekkür ederiz şimdiden Teşekkür ederim bilgilendirme için bugün gelmez herhalde kolay gelsin iyi çalışmalar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ozzynga Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi Blocked user info is being used(-8) hatası çözümünü bilen varmı mac adresin ban yemiş windows sürümüne göre google dan mac adresi değiştirme yaz problemi çözersin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
utqu1717 Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi Girişler tamamen kapatıldı, yeni sürüm gelecek hazırlıkları yapıyoruz biraz zaman alabilir beyler sabrınız için teşekkür ederiz şimdiden reis ne zaman gelecek yaaa bekle bekle sıkıldık. Premiumdan gunler boşa gidiyo hızlandırın su işi artık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
esfatih60 Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi KEY HATASI ALIYORUM LUTFEN YARDIMCI OLURMSUNUZ. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
agayilmaz78 Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi Artık gelsin ya 1 haftayı gectik oguzhan tatilden dönsun artık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MortingenStraSSe Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi Şuan girişler hala kapalı mı ? Acaba koxp ne zaman gelicek ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
planor07 Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi Kardeşim tahmini de olsa bir süre ver de biz de planımızı ona göre yapalım, böyle muallakta ve boş boş beklemek büyük zarar ettiriyor bize Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onurxx Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi aıptır kardeşim hak yiyosunuz bu şekilde kimse spedybot kullanmaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aft987 Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi Oyunda şu anda çalışan hiç bi koxp yok, ekstra gün verildi kaybınız olmaması için, ekip çalışmaya devam ettiğini söylüyor daha ne yapsın adamlar biraz düşünerek yazın burayada boş muhabbet dönmesin lütfen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yardımcı_Koxper Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi sen buna inanıyormusun.. bence oyuna bot olmadığı için girmiyorsun. 1 saat önce 37 kişi banlandı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
utqu1717 Ağustos 11, 2016 gönderildi Share Ağustos 11, 2016 gönderildi biz calışmıyolar demiyoruz ki sadece zaman versinler 1 hafta 3 gün yarın cıkacak desinler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar