samnetsa Oluşturuldu: Ağustos 9, 2016 Share Oluşturuldu: Ağustos 9, 2016 (düzenlendi) Öncelikle ilk sorunum bugünki son patcten sonra oyuna ne kadar karakter sokmaya çalışsam hepsi hapiste doğuyor . İkinci sorunda jamadar upgrade etmiyor herşeyi basabiliyoruz ama jamadar basarken hata veriyor. Bu sorunlardan nasıl kurtulurum? teşekkürler. Ağustos 9, 2016 tarihinde samnetsa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Unsmech.1 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi (düzenlendi) bende ne koxpla , ne normal bir şekilde oyuna giriş sağlayamıyorum, char banmı yedi noldu karakter datada %99 'da donuyor:S :S Ağustos 9, 2016 tarihinde Unsmech.1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samnetsa Ağustos 9, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 9, 2016 gönderildi bende ne koxpla , ne normal bir şekilde oyuna giriş sağlayamıyorum, char banmı yedi noldu karakter datada %99 'da donuyor:S :S koxpla girdiğin clienti tamamen siliyorsun sonra reset atıp yeni clienti koxpsuz açıyosun çarın hapiste doğyuor kardeş bottan kaynaklı bi durum güncelleme istiyo sanırım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kimono06 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi ve punishment alamadığın için chara elveda diyorsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samnetsa Ağustos 9, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 9, 2016 gönderildi ve punishment alamadığın için chara elveda diyorsun uskogame facebook sayfasına Hapisteki karakter=nick yaz gönder oyuna giriş yapıp 4 5 dakkaya çıkartıyolar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Unsmech.1 Ağustos 9, 2016 gönderildi Share Ağustos 9, 2016 gönderildi Aynen ama bota güncelleme gelmesi gerekiyor giriş yok hala Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samnetsa Ağustos 9, 2016 gönderildi Yazar Share Ağustos 9, 2016 gönderildi Aynen ama bota güncelleme gelmesi gerekiyor giriş yok hala aynen dostum bende giremiyorum umarım biran önce günceller Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gurhan Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi Hapis konusu byüük bi sorunumuz zaten , fakat oyuna giremeden Character Data %99 hatası daha vahim ve bu konuda bi cevap alamiyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xkeanex Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi devilcraft ıstırap koxpa güncelleme bekliyoruz lütfen ilgilenirmisin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nolimit65 Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi Betada olan bir koxpa aylık 100 tl vericeksin ve üstüne üstelik bu koxp sadece 1 client açmana izin vericek ve burda şikayet konusu açıcaksın. Komik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar