gateguard Oluşturuldu: Eylül 2, 2016 Share Oluşturuldu: Eylül 2, 2016 Merhaba Botun tüm özelliklerinden memnunum. Uzun süredir mage sınıfıyla faaliyetlerimi sürdürüyorum fakat attack hızının stabil olmamasından dolayı farm yaparken yaratık kesmekte zorluk çekiyorum. Benim ve birçok kullanıcı arkadaşın isteği botun attack hızının ve bazı skillerin kullanımının düzeltilmesi yönündedir. Ayrıca mümkünse tekli vurulan skillerde combo( 2 skili aynı anda vurma) özelliğinin eklenirse çok güzel olacaktır. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 2, 2016 gönderildi Share Eylül 2, 2016 gönderildi Güncel sürümü indirmedin galiba, dediklerin ekli şuan stabil ve skill çiftleme var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gateguard Eylül 2, 2016 gönderildi Yazar Share Eylül 2, 2016 gönderildi 12 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Güncel sürümü indirmedin galiba, dediklerin ekli şuan stabil ve skill çiftleme var Konuyu açtıktan sonra farkettim. Çiftlemeyi denedim bir fark göremedim ama mage için attack hızı kaç olmalı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ismail1471 Eylül 2, 2016 gönderildi Share Eylül 2, 2016 gönderildi güncel sürümdede 33 skillinde problem var, mana gidiyor aşağıda ancak atak yapmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gateguard Eylül 2, 2016 gönderildi Yazar Share Eylül 2, 2016 gönderildi 1 dakika önce, ismail1471 yazdı: güncel sürümdede 33 skillinde problem var, mana gidiyor aşağıda ancak atak yapmıyor. O sorun uzun süredir var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onurtanya Eylül 3, 2016 gönderildi Share Eylül 3, 2016 gönderildi Çiftleme çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 3, 2016 gönderildi Share Eylül 3, 2016 gönderildi 3 dakika önce, onurtanya yazdı: Çiftleme çalışmıyor. Düzgün ayar verirsen çalışmaması imkansız, hepsini sıfırdan test ederek yaptık kısacası çalışmıyor demeniz küfür gibi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onurtanya Eylül 3, 2016 gönderildi Share Eylül 3, 2016 gönderildi Düzgün ayar dediğiniz nedir ? Açıklama yapmıyorsunuz ki. Nasıl yapıldığını söyleyin bizde yapalım aynısını. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onurtanya Eylül 3, 2016 gönderildi Share Eylül 3, 2016 gönderildi Sizden Cevap bekliyorum, Devil ? ismail1471 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar