Jump to content
  • Kaydol

Oturduğu yerden para kazanmak isteyenler içeri


Erhan666
 Share

Önerilen Mesajlar

Öncelikle serbest konular bölümüde olsa yasak olan bir şey yapiyorsam özür dilerim. Herhangibir kural görmedim.
 

Konumuza gelecek olursak mağlum sitede herkez farmlayip bir şeyler kazanmanın peşinde. Extra olarak size tavsiyem bu basit browser oyunu. Öncelikle oyundan bahsedeyim; oyunun amaci para kazanmak. Oyun size başlagıçta 100ütopya oyun parasi veriyor ve bu paraya 1 adet saf inek alip işe başlıyorsunuz. Bu inek saatte 10litre süt veriyor ve 10litre sütü bozdurunca 1ütopya ediyor. Oyunda oyunun kendi kur sistemi var. Mesela suan Kur Değeri: 4242 ütopya = 1 TL. Sizde oyunda kastiğiniz sütleri bozdurup ütopya elde edebilirsiniz ve  ütopyalarınızla ister inek alip daha fazla süt kazanabilmek için kendinizi geliştirirsiniz ister biriktirip TL olarak çekebilirsiniz. Benim size tavsiyem ilk olarak kendinizi geliştirmeniz ve daha fazla kazanç elde etmek için sürekli inek almanızdır. Tabi hemen kazanmaya başlayamayacaksınız. Ben oyuna para yatirmadım yaklaşık olarak bir aydır oynuyorum ve suan için günde 1tl kazanabilecek bir duruma geldim. İsteyenler TL ile ütopya satın alip, saatte daha fazla süt üreten ineklerden alabilir ve gelişme süresini hızlandirmiş olur. Bu tabi keyfi bir durum ister alin ister almayın. Oyunda sürekli bonus sistemi var. Bu ne demek derseniz 2saatte bir 5ile 40 ütopya arasında bir ödül kazanırsınız. Tabi bunun için 2 saate bir siteye girip ''bonus al '' sekmesine tıklamalısınız. Sizde para yatirmadan başlayip sürekli bonuslari takip ederek 2 3 aya günde 5tl kazanabilecek bir seviyeye ulaşabilirsiz. Daha fazla kazanmakta sizin elinizde. Oyuna buradan kayıt olabilirsiniz. Ha benim ne çıkarım varda burda sizi kayit etmeye çalişiyorum diye düşünürseniz. Oyunda referans sistemi var oyuna kazandirdiğim her bir kişi için exp kazanıyorum level atliyorum. Her levelde ineklerin verdiği süt artiyor. Son olarak oyunda depo yok yani ineklerden kastiğiniz sütü sürekli girip toplamanıza vs gerek yok istediğiniz zaman girip ilgilenebilirsiniz. Para çekmek için herhangibir şart koşul yok. Farklı soruları olanlar bana özelden mesaj olarak sorularını iletebilir veya konu altına yazarak sorabilirsiniz.  

konuyu açali tam 4 ay olmuş merak edenler için güncelliyorum. 

resimde görüldüğü üzere aylik ütopyam 455.544 yani bunu 4242 ile bölerseniz aylik. 107 küsür tl kazanıyorum. ekstra olarak bu süreçte bir koloniye katildim orayada bağiş yaptım katildiğim kolonideki hissem olarak günlük 5 6k civari ütopya aliyorum. 5k desek ayda 150.000 üt koloniden geliyor. bunuda 4242 bölelim. 35 tl.

yani totalde kendi hesabım ve koloniden gelen total Tl 142 tl. sonuç olarak istersem artık oynamayi birakip ayda bir girip paramı çekerim. veya para ile inek almaya devam edip kazancımı arttirabilirm. 

Adsız.png

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...