metinkaner Oluşturuldu: Ekim 16, 2016 Share Oluşturuldu: Ekim 16, 2016 Lütfen biri yardım etsin @DEVILCRAFT @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
micidi Ekim 16, 2016 gönderildi Share Ekim 16, 2016 gönderildi Skill Mesafe kısmını 1 yapman gerekiyor. Ayarlama yapmazsan 3-5-8 li oklarda dc yersin. Moba yakınlık kısmında da moba yapış şeklinde ayarlıyacaksın. DEVILCRAFT ve metinkaner buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
metinkaner Ekim 17, 2016 gönderildi Yazar Share Ekim 17, 2016 gönderildi 10 saat önce, micidi yazdı: Skill Mesafe kısmını 1 yapman gerekiyor. Ayarlama yapmazsan 3-5-8 li oklarda dc yersin. Moba yakınlık kısmında da moba yapış şeklinde ayarlıyacaksın. cok teşekkür ederim deniceğim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jqqd0fcndm Ekim 18, 2016 gönderildi Share Ekim 18, 2016 gönderildi arkadaşlar bu sorunu bende çok yaşadım mesafeyi 1 e çekince direk dc veriyor ve moba yapış diyince gene 3. yaratıkta dc veriyor. en güzel cözüm mesafeyi 5 te tutup moba yapışma secenegini ortanın biraz daha sol kısmına cekmek suanlık ben böyle engel oldum. 180 250 dk arası online durabiliyorum bu şekilde. ama anlamadıgım sey programı yapıp direkmi ekliyolar siteye hiç denemiyolarmı. yani bişeyi satarsın ama acıklamasını neden yapamazsın. herkez bi sorun sölüyo ve hep sorun sende diye cevap geliyo gerçekten cözemedim. ürünü satıyolar ama sorunlara çözüm bulamayıp kullanıcıya yönlendiriyolar direk. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar