Jump to content
  • Kaydol

Openall32.dll hatası

bthnolz
 Share

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar koxpa girdim üyelik adımı. steamdan gir yerinide yazdım tıklıyorum steam güncelleniyor diyor 3-5 saniye sonra OpenAll.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlamıyor bu sorunu çczmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. diyor

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

5 saat önce, bthnolz yazdı:

Arkadaşlar koxpa girdim üyelik adımı. steamdan gir yerinide yazdım tıklıyorum steam güncelleniyor diyor 3-5 saniye sonra OpenAll.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlamıyor bu sorunu çczmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. diyor

Eğer 32bit işletim sistemi kullanıyorsan, program files / opelAL dizisindeki OpenALwEAX'i çalıştırdıktan sonra tekrar açmayı dene

Eğer 64bit işletim sistemi kullanıyorsan, C:/windows/SysWOW64/ dosyasını temiz bir siteden bulup indirmen gerek 

senin için internette gezinirken bunu gördüm ;

Özellikle oyun yüklemelerinden sonra ortaya çıkan dll hatalarından biri olan openal32.dll hatasını basit bir yöntem ile çözmek mümkün. Dlldosyasını indirdikten sonra zip klasöründen çıkarıp işletim sisteminize göre kendi klasörüne kopyalayarak bundan böyle dll hatası almayacaksınız. 

Eğer Windows XP, Vista 32 Bit 7 kullanıyorsanız dll dosyasını kopyalamanız gereken klasör C:\\Windows\\System32. Eğer Windows 7 64 bitlik işletim sistemi kullanıyorsanız dosyayı kopyalamanız gereken klasör C:\\Windows\\SysWOW64\\.

Not: Dll sorununu çözmek için mutlaka dosyayı zip klasöründen çıkardıktan sonra hedef klasöre koymanız gerekmekte eğer zip klasöründen çıkarmadan klasöre koyarsanız hatayı almaya devam edeceksiniz.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...