bymich Oluşturuldu: Kasım 3, 2016 Share Oluşturuldu: Kasım 3, 2016 arkadaşlar uskoda telefon hattinda 3 char sinirlamasi var bi̇lgi̇ği̇ni̇z üzere bazi arkadaşlar yabanci ülkeri̇n telefon numaralariyla üyeli̇k aliyorlar nasil gerçekleşi̇yor bu i̇şlem? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Kasım 3, 2016 gönderildi Share Kasım 3, 2016 gönderildi başlık kısa ve açıklayıcı + içerik ise büyük harflerle yazılmaması gerek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bymich Kasım 3, 2016 gönderildi Yazar Share Kasım 3, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT kusra bakmayın speedy bot ilkez kullanıcam steam den uskoya geçmeyi düşünüyorum ama bu account işini nasıl halledicem telefon numaralarını nasıl bulacagım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Kasım 3, 2016 gönderildi Share Kasım 3, 2016 gönderildi 2 dakika önce, bymich yazdı: @DEVILCRAFT kusra bakmayın speedy bot ilkez kullanıcam steam den uskoya geçmeyi düşünüyorum ama bu account işini nasıl halledicem telefon numaralarını nasıl bulacagım telefon doğrulama işlemi yapanlar vardı da halen devam ediyorlar mı bir fikrim yok o yüzden yorum yapmadım, o hesaplar banlandı ve bloke edildi diye biliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bymich Kasım 3, 2016 gönderildi Yazar Share Kasım 3, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar