benmurat25 Oluşturuldu: Kasım 9, 2016 Share Oluşturuldu: Kasım 9, 2016 sürekli ip ban yiyiyorum bunun bir çözümü yokmu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bygrup Kasım 9, 2016 gönderildi Share Kasım 9, 2016 gönderildi yok kardeşim biraz şans meselesi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
benmurat25 Kasım 9, 2016 gönderildi Yazar Share Kasım 9, 2016 gönderildi yok demek istediğim format vs. ne tür önlem alabilirim kxp kullanıyoruz sonuçta mutlaka ban olacaktır ama yeni ne çar açsam ip ban yiyiyor sıfır proxy sıfır çar ip ban yiyiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
okannako07 Kasım 10, 2016 gönderildi Share Kasım 10, 2016 gönderildi beyler kb ama oyunu ticaret ve tl ye dönüştürmek isteyen bundan gecım saglamak ısteyen ve birden fazla hesap ile oyuna girenleri bi şekilde tesbit ediyorlar gmler biliyor. ip ban atıyor ben 1 aydır speedy kullanıyorum tenha yerlerde exp yapıyorum ban fılan yemedım ben gm günde 40 kişi banlıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lofsa Kasım 10, 2016 gönderildi Share Kasım 10, 2016 gönderildi sorunsuz multi girebiliyımusun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar