Jump to content
  • Kaydol

2 hesap acma


tolga123
 Share

Önerilen Mesajlar

Tekrardan konu acmak ne kadar istemesemde yardım almak durumundayım gecen sefer sordugumda 1 pcde 2 tane hesap acabilecegim söylenmişti şimdi 2 ayrı kops hesabı actım 2 sinede gün yükledim aynı pc üzerinden 2 tane hesap acamıyorum maalesef..Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim anlatırsa ben beceremedim heralde.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

17 saat önce, tolga123 yazdı:

@DEVILCRAFT şu anda acıkcası yardımına ihtiyacım var... ben beceremedim galiba aynı pcde 2 hesap acmayı 1.ci hesabı sokuyorum 2.ciyi sokmaya calışırken there is an error in the selected server. hatası veriyor yardımcı olursan cok sevinirim.

 

 

10 saat önce, Erhan666 yazdı:

@tolga123 Aynı ip üzerinden birden fazla karakter açamazsın. Botta "free proxy" özelliği var onu kullan veya kendine özel proxy satın al onu kullan. ( her karakter ayri ip ile girecek)

sana burda cevap vermişim zaten anlamadiğin şey ne ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

15 saat önce, tolga123 yazdı:

@Erhan666 ben de diyorumki ben 4 lü paket satın aldım adamda dediki ekstra her hangi bir ücret vermeden aynı pc üzerinde 4 farklı clientten hesap acabilirsin bendemi sorun var senmi anlamıyorsun cözemedim

sende sorun olduğunu sanırım bu konuyu okuyan herkez anlamiştir. sana çok basit diyorum ki "free proxy özelliğini kullan" neyse banane yardım edende kabahat

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...