Jump to content

DevilCrafty Koxp Platformuna Hoş Geldin!

Yıllardır Süren Kalite ^^
Daima Güncel Koxplar!
Yerini Almak İçin Hemen Üye Olup Bizlere Katılabilirsin!
Üye Ol!
korsan64909

çinko bypass a inject ettigim form yakalaniyor çözum nedir?

Önerilen Mesajlar

Herkese iyi forumlar;

 

Uzun zamandir ugraşlarim sonucu araştıra araştıra Çinko için bypass yapabildim.Bu Bypass injector..Ancak bir form dll oluşturup fonksiyonlarımı yazdım 

ve bunu oyuna inject ettigimde gameguard yakaliyor.Bypass Tek başına çalıştırınca yakalamiyor..Ve yine Visual studio ile yazili bir dll var.bu dll form'u dialog olarak çagiriyor.Ve buton'ları code ile ekli.Sadece town ve checkbox ekli bunu oyuna inject ettiğim zaman hiçbi sorun yok vızır vızır çalışıyor.Sorun şuki kendim yaptıgım dll borland'ta derlediğim form yakalaniyor acaba neden oluyor bu ?

Bu arada visualdeki dll buton eklemeye çalıştım ancak eklediğim buton da diyer butonla ayni gorevi goruyor yani town atma fonksiyonu ekliydi yeni buton da 

aynı şekilde Town atiyor :) 

2.Sorum visual studio ile yazılmış dll deki butonları form dialog klasorunu proje ustunde açıp baktıgımda form boş duruyor ancak injectte butonlar çıkıyor

bu butonların tanımı DWORD WINAPI ThreadProc(LPVOID lpParam) adındaki bir fonksiyonda tanımlı  ve bır checkbox ve bir buton var;

Tanımı şöyle yapılmış

#define IDC_MAIN_BUTTON 101
#define IDC_MAIN_CHECK1 102
BYTE tow2n[] = { 0x48 };
BOOL CHECK1 = FALSE;
HWND hwndButton2;

ben #define IDC_MAIN BUTTON1 103 Yapıp ThreadProcta tanımlama yapmaya çalışıyorum şu şekilde

HWND hwndButton = CreateWindow(
        "BUTTON",  // Predefined class; Unicode assumed 
        "Deneme",      // Button text 
        WS_TABSTOP | WS_VISIBLE | WS_CHILD | BS_DEFPUSHBUTTON,  // Styles 
        10,         // x position 
        10,         // y position 
        100,        // Button width
        50,        // Button height
        hwnd,     // Parent window
        (HMENU)IDC_MAIN_BUTTON,        // No menu.
        (HINSTANCE)GetWindowLong(hwnd, GWL_HINSTANCE),
        NULL);      // Pointer not needed.

Ama Malesef farkli bir komut butonu yerine aynı komutu yürüten ıkıncı bir buton üretiyor...Nerde yalnış yapıyorum? nasıl 2. buton yapabılırım ?

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

@DEVILCRAFT  hocam bakabılırmısın ya bypass yaptım cınko ıcın ve borland da bir form uygulaması yaptım dll olarak sonra ınject ettım bypassa oyunda gameguard yakalıyor ama visualde oluşturdugum dll dosyasına formu dıalog ıle ekledım code ıle buton ekledım town ve wallhack yaptım yakalamıyor..Neden borlandda yaptıgım normal formlu dll yi yakalıyor acaba ?

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...