DEVILCRAFT 1933 Mesajı raporla Oluşturuldu: Nisan 1, 2014 Başlıktaki gibi katılımsızdır key istemez . Administrator olarak oturum açar Reklam İçermez IE8 ve MP11 Eklidir Service Pack 3'tür. Görsellik olarak orjinal xp'dir başka bir tema yok. Düşük sistemli bilgisayarlar için idealdir. Çıkarılıan Bileşenler. [spoiler];# Ağ # Comtrol Test Terminal Program FrontPage Uzantıları H323 MSP MSN Explorer P2P [Peer-to-Peer] Vektör Grafik Yorumlama (VML) Web Klasörleri Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] ;# Çoklu Ortam # AOL ART Image Format Desteği Eski CDPlayer ve Ses Kaydedicisi MIDI ses desteği Ortam Merkezi [Media Center] Örnek Müzikler Ses Tanıma Desteği Tablet PC ;# Diller # ;Japanese Japanese ;Korean Korean ;Simplified Chinese Chinese (PRC) Chinese (Singapore) ;Thai Farsi Thai ;Traditional Chinese Chinese (Hong Kong S.A.R.) Chinese (Macau S.A.R.) Chinese (Taiwan) ;Vietnamese Vietnamese ;# Donanım Desteği # Brother Aygıtları Çoklu-port [Multi-port] Seri adaptörleri Iomega Zip Sürücüsü Ramdisk ;# Işletim Sistemi Seçenekleri # .NET Framework Arama Asistanı Dosya ve Ayar Aktarım Sihirbazı DR Watson El ile Kurulum ve Yükseltme Güvenlik Merkezi Masaüstü Temizlik Sihirbazı MS XML 2.0 Out of Box Experience (OOBE) Sembolik Döküm Kaydetme Aracı (NTSD) Tur Web Görünümü Yardım ve Destek Zip Klasörleri ;# Servisler # Basit TCP/IP Servisleri Beep Sürücüsü Çıkarılabilir Depolama Faks Servisleri Hata Raporu IMAPI CD-Yazma COM Servisi Indeksleme Servisi Messenger QoS RSVP Servis Kalitesi (QoS) Windows Saati ;# Sürücüler # ÇokluFonksiyon (Multifunctional) Ethernet (Yerel Ağ) Logitech Wingman Hariç hepsi ;# Uygulamalar # ClipBook Görüntüleyici Evrak Çantası Internet Oyunları Karakter Eşleyicisi NT Backup Pintball ;# Klasörler # DOCS SUPPORT VALUEADD[/spoiler] Windows XP Lite İndirme İçin Tıkla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
alpdagli93 1 Mesajı raporla Nisan 1, 2014 gönderildi saol teşekkürler 1 DEVILCRAFT reacted to this İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
rado2373 0 Mesajı raporla Haziran 26, 2015 gönderildi teşekkürler İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cnytdrmz 0 Mesajı raporla Haziran 26, 2015 gönderildi arayıpta bulunmayan harıkasın :D İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
erenerdem 1 Mesajı raporla Ekim 28, 2015 gönderildi çok güzel paylaşım elçi post kasmıyorum merak etme :D İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByKAYA 9 Mesajı raporla Ekim 28, 2015 gönderildi Çok Sağolasın kardeşim zamanında çok aramıştım bunuda bulamamıştım adam akıllı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SayKo28 0 Mesajı raporla Ocak 11, 2016 gönderildi Hocam link tazeleyebilirmisiniz İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
l3g3nd32 0 Mesajı raporla Şubat 6, 2016 gönderildi link kırık sanırım hocam güncellersen çok sevinirim acil lazım İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
1stanbul34 0 Mesajı raporla Mart 4, 2016 gönderildi link kırık hocam yenilermisin İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
juberti 0 Mesajı raporla Nisan 9, 2016 gönderildi tamda bunu arıyorurdum İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sezerc55 0 Mesajı raporla Temmuz 21, 2016 gönderildi teşekkürler İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mcbean07++ 1 Mesajı raporla Ağustos 16, 2016 gönderildi teşekkürler İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Erhan666 28 Mesajı raporla Ağustos 16, 2016 gönderildi teşekkürler @[member="Mcbean07++"] ortada link bile yok :D post kasmak için teşekkürler diyo Allahım ya İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mcbean07++ 1 Mesajı raporla Ağustos 16, 2016 gönderildi iyi yakaladın :D İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
baykabo 0 Mesajı raporla Ağustos 16, 2016 gönderildi KOPSSUN ÜCRETSİZ KULLANIM SAATLERİ VARMI ARKDAŞLAR. VARSA GÜNCEL OLAN SAATLERİ YAZAR MISINIZ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş