akchay Oluşturuldu: Ocak 19, 2017 Share Oluşturuldu: Ocak 19, 2017 Konuyu gece de açtım. Batlepriestim atak yaparken elle seç seçeneğini seçiyorum. fakat çalışmıyor. Açtığım konu cevap verilmeden kilitlendi. Düzeltilecekmi? 1 gün süresi kaldı koxpumun. eğer düzeltilecekse alayım he yok düzeltilmiyecekse başka koxp bakayım. Teşekkür ederim ilginize. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ocak 19, 2017 gönderildi Share Ocak 19, 2017 gönderildi Moba git seçeneğini kaldırıp tekrar deneyiniz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akchay Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi o seçeneği kullanmıyorum zaten. hiç atak yapmıyor. diğer seçenekler tıkır tıkır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ocak 19, 2017 gönderildi Share Ocak 19, 2017 gönderildi Bir saat önce, akchay yazdı: o seçeneği kullanmıyorum zaten. hiç atak yapmıyor. diğer seçenekler tıkır tıkır Atak hızını değişmeyi denedinizmi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akchay Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi deniyorum hemen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akchay Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi Bir saat önce, MrPunisher yazdı: Atak hızını değişmeyi denedinizmi ? yok gene aynı malesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akchay Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi evet şimdi çalıştı fakat düşmanın ölmesini bekle seçeneğini seçince atağa başladı. bu benim için kötü cz de karşı ırk gelince ne yaparım atak değiştiremezsem. :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 19, 2017 gönderildi Share Ocak 19, 2017 gönderildi 30 dakika önce, akchay yazdı: evet şimdi çalıştı fakat düşmanın ölmesini bekle seçeneğini seçince atağa başladı. bu benim için kötü cz de karşı ırk gelince ne yaparım atak değiştiremezsem. :( elle seçeceğin için mob'un ölmesini beklenin açık kalması kilitler czde karşı ırk gelince ne gibi bir sıkıntı olucak ki anlamadım orayı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fasciealatae Ocak 19, 2017 gönderildi Share Ocak 19, 2017 gönderildi oldumu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fasciealatae Ocak 19, 2017 gönderildi Share Ocak 19, 2017 gönderildi mesaj kasmak için iyi bir yol Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akchay Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi şöyle bir sıkıntısı oluyor. yaratığın ölmesini bekliyor ve gelen karşı ırkı seçsem dahi ona atak dönmüyor. önceki sürümde hiç bir sorun yoktu. şuan botun tek problemi bu sanırım isterseniz bir deneyin priest ile. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akchay Ocak 20, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 20, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT yokmu bir çaresi? :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar