MMBCS Oluşturuldu: Ocak 19, 2017 Share Oluşturuldu: Ocak 19, 2017 STEAM KO SPEEDY BOTU DAHA BUGÜN SATIN ALDIM İNDİRDİM FAKAT GİRİŞ YAP BUTONUNA BASTIKTAN SONRA LAUNCHER.EXE DEN HATA ALIYORUM VE KAPATIYOR BOTU. PARASI VERİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN KULLANAMIYORUM VE İLGİLENEN YOK. @DEVILCRAFT @aktay28@MrPunisher Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ocak 19, 2017 gönderildi Share Ocak 19, 2017 gönderildi 14 dakika önce, MMBCS yazdı: STEAM KO SPEEDY BOTU DAHA BUGÜN SATIN ALDIM İNDİRDİM FAKAT GİRİŞ YAP BUTONUNA BASTIKTAN SONRA LAUNCHER.EXE DEN HATA ALIYORUM VE KAPATIYOR BOTU. PARASI VERİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN KULLANAMIYORUM VE İLGİLENEN YOK. @DEVILCRAFT @aktay28@MrPunisher Özel mesaj yoluyla teamviewer id pw verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MMBCS Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi @MrPunisher yolladım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MMBCS Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi Konu güncel!!! @MrPunisher @DEVILCRAFT @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MMBCS Ocak 19, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 19, 2017 gönderildi Konu güncel!!! @MrPunisher @DEVILCRAFT @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MMBCS Ocak 20, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 20, 2017 gönderildi Neden kimse ilgilenmiyor ? Alalı 2 gün oldu hala düzelmedi. Parayı 5 dk içinde aldınız çözümü artık günler sürer sonra da zaten süresi biter botun. Güzel müşteri memnuniyeti gerçekten @DEVIL CRAFT @aktay28 Levfon buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar