hunter10 Oluşturuldu: Ocak 23, 2017 Share Oluşturuldu: Ocak 23, 2017 kardeşim str prest harpilerde kendine cure atmıyor 2 sürüm önce bir sıkıntı yoktu pot dayanmıyor botu kapayınca zehirden car ölüyo 79 lvl car öldümü 88milyon exp gidiyo nezaman adaM YERİNE KOYUPTA cevap vereceksiniz ve bunu düzelticeksiniz starcc buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
junyer Ocak 24, 2017 gönderildi Share Ocak 24, 2017 gönderildi zor. suc bizde kızıyoruz ama yinede alıyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MeLox Ocak 24, 2017 gönderildi Share Ocak 24, 2017 gönderildi ++++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jamirjamiryooyo Ocak 24, 2017 gönderildi Share Ocak 24, 2017 gönderildi ödediğim para haram olsun.2 gün kullanamadım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
starcc Ocak 24, 2017 gönderildi Share Ocak 24, 2017 gönderildi (düzenlendi) Benzer sorunu ben de yaşadım. Pet kasarken pet'in mp'sini kontrol etmiyor, ardarda sürekli pot basıyor. Pointer güncellemeden yazılım satıyorlar. Botu doğru dürüst kullanamadan sürem bitti. Şikayeti dile getirmeme rağmen geçen hafta perşembe gününden bu yana çözüm üretmediler. Ve nihayet bugün sürem bitti. Bir daha bu botu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Uzatacak kadar enayi değilim. Parasını ödediğim halde hizmet vermiyorlar. Ocak 24, 2017 tarihinde starcc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar