ahmetka Oluşturuldu: Ocak 25, 2017 Share Oluşturuldu: Ocak 25, 2017 speedy bot proxy kabul etmiyor proxy bağlantı hatası diyor nasıl çözeceğiz bot boşa gidiyor . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmetka Ocak 25, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 25, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yusuf3474 Ocak 25, 2017 gönderildi Share Ocak 25, 2017 gönderildi sanırım bu botta ömrünü doldurdu artık kendi kendini imha sürecine girdi insanlara ücretsiz proxy var diye bot sat sonra sessizliğe bürün sanmayın ki herkes bunları yedi kendinize yaparsınız öyle paraları aldıktan sonra başınızın çaresine bakın demek çok basit bunu anlayabiliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmetka Ocak 26, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 26, 2017 gönderildi (düzenlendi) neyse editliyorum yazımı.Eğer dönüş yapılmazsa heryerde bu koxpu almamalarını gerektiğini soyulduğumu söyleyip azaltacağım bu müşterileri. Ocak 26, 2017 tarihinde ahmetka tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ocak 26, 2017 gönderildi Share Ocak 26, 2017 gönderildi 6 saat önce, ahmetka yazdı: neyse editliyorum yazımı.Eğer dönüş yapılmazsa heryerde bu koxpu almamalarını gerektiğini soyulduğumu söyleyip azaltacağım bu müşterileri. Herkes 24 saat bilgisayar başında olmak zorunda değil koxp yapımcılarınında kendine ait yaşamları var müsait olduklarına sizin sorununuzu çözmeye çalışırlar.Ek olarak sizin heryerde koxpu kötülemeniz pek umrumuzda olmaz herhangibir müşteri kaybıda yaşamayız merak etmeyin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmetka Ocak 26, 2017 gönderildi Yazar Share Ocak 26, 2017 gönderildi (düzenlendi) 3 saat önce, MrPunisher yazdı: Herkes 24 saat bilgisayar başında olmak zorunda değil koxp yapımcılarınında kendine ait yaşamları var müsait olduklarına sizin sorununuzu çözmeye çalışırlar.Ek olarak sizin heryerde koxpu kötülemeniz pek umrumuzda olmaz herhangibir müşteri kaybıda yaşamayız merak etmeyin. şunu yazacağınıza sorunu çözemiyorsunuz dimi.Anca boş lafsınız siz.çözmeyin bi bok. yakında sinirlenip çarımıda soyarsınız aferin size. Ocak 26, 2017 tarihinde ahmetka tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ocak 26, 2017 gönderildi Share Ocak 26, 2017 gönderildi Bir saat önce, ahmetka yazdı: şunu yazacağınıza sorunu çözemiyorsunuz dimi.Anca boş lafsınız siz.çözmeyin bi bok. yakında sinirlenip çarımıda soyarsınız aferin size. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum proxy hatasıyla alakalı bilgim olmadığı için adminleri beklemeniz gerekiyor.Üslubunuza dikkat edin aksi taktirde forumdan uzaklaştırabilirsiniz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 26, 2017 gönderildi Share Ocak 26, 2017 gönderildi proxynin bir süre kapalı kalacağını yorumlarımda belirtmiştim takip etmiyorsanız bu benim sorunum olamaz ve öyle yorum atabilecek konumda olamazsınız bir süre manuel proxy kullanmanız gerek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar