ertugguner Oluşturuldu: Şubat 7, 2017 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2017 Arkadaşlar bu özellik nedir ve nasıl kullanırım ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 8, 2017 gönderildi Share Şubat 8, 2017 gönderildi Ölümsüzlüğü işaretle yanındaki kutucuğa hp % kaça inerse basacağını ayarla o kadar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
can tekin Şubat 8, 2017 gönderildi Share Şubat 8, 2017 gönderildi ben bunu tam anlamadım nasıl Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darkstone Şubat 9, 2017 gönderildi Share Şubat 9, 2017 gönderildi Ölümsüzlük açıkken yanımızdan geçen adama da etki ediyor sanırım bu da banlanmaya davetiye çıkarabilir :/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ihsanxx Şubat 9, 2017 gönderildi Share Şubat 9, 2017 gönderildi On 08.02.2017 at 14:13, DEVILCRAFT yazdı: Ölümsüzlüğü işaretle yanındaki kutucuğa hp % kaça inerse basacağını ayarla o kadar 2083.95 sürümünü indirdim fakat sağ üstteki gibi ölümsüzlük yok :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar