Galaktof Oluşturuldu: Şubat 20, 2017 Share Oluşturuldu: Şubat 20, 2017 bot yada attack pasifken bile sadece botla giris yapmak buna sebeb oluyor. sag alttaki kutudaki damageleri skil adlarını ne olup bttgini yavas yavas siliniyor. o pencerenin boyutunu oynattıgımda yani fareyle hemen 1 kere tıkladıgımda yazılar geri geliyor sonra bidaha. bu durumu nasıl cözebiliriz baska yasayanlar varmı nasıl fixlenebilir. yeniden acıklamak gerekirse. mesela bot aktif attack actım char attack yaparken vurdugum damageyi görememeye baslıyorum sag altta sürekli ya yukarı yada assagı cekmem gerekiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
manyak19946 Şubat 21, 2017 gönderildi Share Şubat 21, 2017 gönderildi Hocam bendede aynı sorun var sizde oto kutu sorunu varmı acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Galaktof Şubat 21, 2017 gönderildi Yazar Share Şubat 21, 2017 gönderildi oto kutuda proplem yasamıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Galaktof Şubat 22, 2017 gönderildi Yazar Share Şubat 22, 2017 gönderildi ++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Galaktof Mart 7, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 7, 2017 gönderildi ++++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar