yimith Oluşturuldu: Şubat 26, 2017 Share Oluşturuldu: Şubat 26, 2017 SteamKO'ya kullanacağım kodu USKO'ya kullandım çözebilir miyiz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Şubat 26, 2017 gönderildi Share Şubat 26, 2017 gönderildi devil.craft1 Eklersen yardımcı olur. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yimith Şubat 26, 2017 gönderildi Yazar Share Şubat 26, 2017 gönderildi Teşkkürler hocam ekledim de buradan da görürse diye konu açmıştım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 27, 2017 gönderildi Share Şubat 27, 2017 gönderildi @yimith usko - steam aynı zaten speedybot adı altında ikisinde de geçerli üyeliğin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yimith Şubat 27, 2017 gönderildi Yazar Share Şubat 27, 2017 gönderildi 12 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: @yimith usko - steam aynı zaten speedybot adı altında ikisinde de geçerli üyeliğin Skype'dan bir şey daha yazdım hocam bakabilir misiniz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar