wapsoner96 Oluşturuldu: Mart 5, 2017 Share Oluşturuldu: Mart 5, 2017 ARKADŞALAR ko4Fun BAŞLICAM MADEN İÇİN BOT ALICAM SORUNLARI VARMIŞ DÜZELDİMİ BİRDE XSKİP Mİ ALCAM ACMEMİ YARDIM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 5, 2017 gönderildi Share Mart 5, 2017 gönderildi 15 dakika önce, wapsoner96 yazdı: ARKADŞALAR ko4Fun BAŞLICAM MADEN İÇİN BOT ALICAM SORUNLARI VARMIŞ DÜZELDİMİ BİRDE XSKİP Mİ ALCAM ACMEMİ YARDIM En yakın zamanda güncelleme gelecek. wapsoner96 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wapsoner96 Mart 5, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 5, 2017 gönderildi daha almıyorum o zaman güncellemsini bekliyim peki xskip mi alıcam acme mi ko4fun için korumasının ne olduğını anlamadım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 5, 2017 gönderildi Share Mart 5, 2017 gönderildi 21 dakika önce, wapsoner96 yazdı: daha almıyorum o zaman güncellemsini bekliyim peki xskip mi alıcam acme mi ko4fun için korumasının ne olduğını anlamadım Ko4funun güvenliği ACME güncelleme geldiği zaman bilgi vereceğiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wapsoner96 Mart 5, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 5, 2017 gönderildi teşekürler sabırsızlıkla bekliyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wapsoner96 Mart 5, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 5, 2017 gönderildi Güncelleme bu gün gelicek mi maden kasıcam beklemedeyiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Mart 6, 2017 gönderildi Share Mart 6, 2017 gönderildi kardes ben acme dıye dırek aldım 2 qun oldu oyunda dc verıo qunler qıdıyor ne yapıcaz quncelleme ne zmn qelcek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Mart 7, 2017 gönderildi Share Mart 7, 2017 gönderildi bu akşam bi aksilik olmazsa güncelleme verilecek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Mart 7, 2017 gönderildi Share Mart 7, 2017 gönderildi Akşam bekliyoruz kardeş. olursa qüzel olur. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yimith Mart 7, 2017 gönderildi Share Mart 7, 2017 gönderildi Elimizdeki koxpu acme'ye geçirebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 7, 2017 gönderildi Share Mart 7, 2017 gönderildi @yimith devil.craft1 skype adresini eklersen yardımcı olur. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Mart 7, 2017 gönderildi Share Mart 7, 2017 gönderildi ne oldu quncelleme geldımı kardes Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 7, 2017 gönderildi Share Mart 7, 2017 gönderildi @exstasy1 Geldiği zaman bilgi vereceğiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar