elenar123 Oluşturuldu: Mart 22, 2017 Share Oluşturuldu: Mart 22, 2017 2 gündür Son versiyonunuzda Trojan tespiti yapılıyor silip herşeyi sıfırdan yüklememe rağmen nedir bu iş çözüme ulaştır bir an önce 1 hafta önceki versiyonda bişey yok iken gece 12 de trojan tespiti ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 22, 2017 gönderildi Share Mart 22, 2017 gönderildi Hack programlarının çoğunda virüs bulunmaktadır kişisel bilgilerinize herhangibir şekilde zarar gelmez. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
elenar123 Mart 22, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 22, 2017 gönderildi Sanırım konuya hakim değilsiniz hocam yada okumadınız tam ilk 1 hafta kullanımda bir problem yoktu ? hem bunu geliştirici sıfatı ile mi söylüyorsunuz yoksa forum müdavimi sıfatı ile mi bu ne saçma iş virüssüz olmaz diye bir bahane mi olur ? ilk hafta kullanımda zaten mevcut değildi böyle bir durum sonra vuku buldu bilmem anlata bildim mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 22, 2017 gönderildi Share Mart 22, 2017 gönderildi Bir saat önce, elenar123 yazdı: Sanırım konuya hakim değilsiniz hocam yada okumadınız tam ilk 1 hafta kullanımda bir problem yoktu ? hem bunu geliştirici sıfatı ile mi söylüyorsunuz yoksa forum müdavimi sıfatı ile mi bu ne saçma iş virüssüz olmaz diye bir bahane mi olur ? ilk hafta kullanımda zaten mevcut değildi böyle bir durum sonra vuku buldu bilmem anlata bildim mi ? Gözlemlerime göre söylüyorum bunları sizin dışınızda kimse böyle bir sorunla bana gelmedi ve bu zamana kadar herhangibir sorun yaşamadık. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
elenar123 Mart 22, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 22, 2017 gönderildi Hocam sizden ricam tekrar göz önüne alınması bu durumun ve yetkililere bildirilmesi bir arkadaş daha yazmış sanırım aynı mevzudan muzdarip olarak iyi çalışmalar . FeedBack bekliyorum sizden iyi günler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mart 22, 2017 gönderildi Share Mart 22, 2017 gönderildi Bir saat önce, elenar123 yazdı: Hocam sizden ricam tekrar göz önüne alınması bu durumun ve yetkililere bildirilmesi bir arkadaş daha yazmış sanırım aynı mevzudan muzdarip olarak iyi çalışmalar . FeedBack bekliyorum sizden iyi günler Devil veya Aktay gelince gerekli açıklamayı yapar merak etmeyin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jixues Mart 22, 2017 gönderildi Share Mart 22, 2017 gönderildi Crack ile oynadığımız oyunlarda da bu özellik mevcut. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Mart 22, 2017 gönderildi Share Mart 22, 2017 gönderildi hangi antivirüs trojan buluyor? ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
elenar123 Mart 23, 2017 gönderildi Yazar Share Mart 23, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT @aktay28 feedback alamadık hala acaba bi sorun mu var ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar