Bu popüler iletidir. DEVILCRAFT Oluşturuldu: Şubat 27, 2014 Bu popüler iletidir. Share Oluşturuldu: Şubat 27, 2014 18xx HackShield koruması olan bir pvp için yaptım henüz ilk version olduğu için pek özellik yok eğer ilgi ve alaka olursa & forumdaki sıcaklığa göre özellikleri version ile artacaktır. Kısa ve önemli bir not : koxp ile forum arasında bağlantı vardır ve yanında .ocx çıkarmaktadır packlenmiştir. Bu yüzden 2-3 pek kullanılmayan anti virusler malware olarak görebilir. İçiniz yine rahat değilse dışarıya herhangi bir bağlantı sağlamadığını kanıtlayabilirim :) ki bunu sizde yapabilirsiniz. HackShield Koxp v1'de olanlar. HackShield Koxp v2 ile eklenenler. HackShield Koxp v2.2 ile eklenenler. Wall Hack Oto Mana ( Premium Pot Dahil ) Oto Pot ( Premium Pot Dahil ) Anti Mage ( Kilitlenmezsiniz ) Oto Attack ( Okçular için şimdilik ! ) Stat Point verme ( Çok tık yaptığımdan kolaya kaçtım :::) Flood şuanlık devredışıdır. Karakter bilgilerini gösteren bölüm. Oto Minor Eklendi ( % ) Hız'ı Ayarlanabilir. [ Cooldown Yoktur ] Oto Z Ekstra Olarak R Mode ( Skille aynı anda vurabilir ) Fazla Ram Tüketme sorunu kalktı. Priestler için 1920 Oto Heal Eklendi Asaslar için Cure eklendi ( Space ) Boşluk tuşu. Bir kaç resim ilede kanıt göstereyim ^^ İndirme link'i ve Tarama Sonuçları ; Rar Şifresi : DevilCrafty.com uFK, bayzagor52, sezer35 ve 80 others buna tepki gösterdi 82 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
edanaer501 Şubat 27, 2014 gönderildi Share Şubat 27, 2014 gönderildi güzel bir iş... mur034 ve edanaer501 buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
edanaer501 Şubat 27, 2014 gönderildi Share Şubat 27, 2014 gönderildi indirilmiyor yardım edermisin virüstotalin altındakine basıyorm hata veriyor devilcrafty sitesine giriyo :((( yardım.... edanaer501 ve vatankox1 buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat ünver Şubat 28, 2014 gönderildi Share Şubat 28, 2014 gönderildi hata veriyor bi ilgilenirsen paşa :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat ünver Şubat 28, 2014 gönderildi Share Şubat 28, 2014 gönderildi başlata tıkladıgımda cannot get from handle diye bir hata cıkıyor ne yapmam lazım? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 28, 2014 gönderildi Yazar Share Şubat 28, 2014 gönderildi başlata tıkladıgımda cannot get from handle diye bir hata cıkıyor ne yapmam lazım? 32Bit işletim sistemi kullanıyorsan "cannot get from handle()" hatası verir 64bit işletim sistemi gerekli. 64bit ise yönetici olarak çalıştır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat ünver Mart 2, 2014 gönderildi Share Mart 2, 2014 gönderildi kardeş sürekli oyundan atıyor şu rtreklamdan olabilir bi el atsan olur mu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat ünver Mart 2, 2014 gönderildi Share Mart 2, 2014 gönderildi beklemedeyiz kardeş şu atma sonunu halledersen çok süper olucak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 2, 2014 gönderildi Yazar Share Mart 2, 2014 gönderildi beklemedeyiz kardeş şu atma sonunu halledersen çok süper olucak Oyundan atma sorunu bendede oluyor nedenini anlamış değilim bazen 5dk bazen hiç atmıyor çok önemli değil hemen giriyor zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat ünver Mart 2, 2014 gönderildi Share Mart 2, 2014 gönderildi ctrl+alt+del de ramden yemesi sürekli artıyor o da oyunu etkilio olabilir save cpu yapsan düzelebilirmi ki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Serseriwarrior Mart 2, 2014 gönderildi Share Mart 2, 2014 gönderildi Apo unutmadan oto z ekle şuna kasarken z yapmak zor oluyo :G Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 2, 2014 gönderildi Yazar Share Mart 2, 2014 gönderildi Apo unutmadan oto z ekle şuna kasarken z yapmak zor oluyo :G v2 ile Eklenecektir ^^ ctrl+alt+del de ramden yemesi sürekli artıyor o da oyunu etkilio olabilir save cpu yapsan düzelebilirmi ki v2 ile Ram sorunu düzelecektir. Yarın paylaşırım ve oto minor eklenicektir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bac10 Mart 2, 2014 gönderildi Share Mart 2, 2014 gönderildi 32 bit ekle be :) 64 bit pc yok bizde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dir3nish Mart 2, 2014 gönderildi Share Mart 2, 2014 gönderildi dostum şunu allah rızası için 32 bit yap Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 3, 2014 gönderildi Yazar Share Mart 3, 2014 gönderildi 32 bit ekle be :) 64 bit pc yok bizde dostum şunu allah rızası için 32 bit yap 32Bit işletim sistemi indirip kurcalayacağım ben yinede size koxp için demiyorum 64bit sistem kurun daha rahat olur pc'niz ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xmsto Mart 7, 2014 gönderildi Share Mart 7, 2014 gönderildi teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
antremii Mart 7, 2014 gönderildi Share Mart 7, 2014 gönderildi teşekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat ünver Mart 8, 2014 gönderildi Share Mart 8, 2014 gönderildi yeni güncellemeden sonra koxp çalışmıyor bi el atarmısın :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cix1126 Mart 8, 2014 gönderildi Share Mart 8, 2014 gönderildi teşşekkürler güzel paylaşım DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lored55 Mart 10, 2014 gönderildi Share Mart 10, 2014 gönderildi teşşekkürler güzel paylaşım DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canomer Mart 11, 2014 gönderildi Share Mart 11, 2014 gönderildi Çok Teşekkürler :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dangergolden Mart 11, 2014 gönderildi Share Mart 11, 2014 gönderildi hmm bi bakalim :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maden34 Mart 11, 2014 gönderildi Share Mart 11, 2014 gönderildi Çok Teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ruxy09 Mart 11, 2014 gönderildi Share Mart 11, 2014 gönderildi run time error '6' diye bi hata alıyorum sürekli yardımcı olurmusunuz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mongialfa214 Mart 12, 2014 gönderildi Share Mart 12, 2014 gönderildi teşekkür ederim eyw :) DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar