Jump to content
  • Kaydol

Hapise düşmek


GuyWhoThinksAL
 Share

Önerilen Mesajlar

2 tane client çalışırken biri maden yapıyordu, diğerinde ise çöp slotunda kasmaya başlayacaktım oto loot (peri) seçeneğini denemek istedim, işaretledim ve botu başlattığım anda dc verdi. Maden yapan çara baktığımda ise o da dc yemişti. Sonuç olarak ikisi de Hapise girdi. 

Sebebi sizce nedir ? Herhangi biri, maden yapan hesabımı crye atmış olabilir mi ya da oto loot (peri) seçeneği sıkıntılı mı ? 

Dc preli hesabımı hapisten çıkarttım koxpu kullanmaya korkuyorum. Sebebi ne ise ona göre kullanıcam fikri olan var mı arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Programı kanıtsız (video,ksc,vb) tespit edebiliyorlarsa kullanmayı bi süre bırakabilirim, ama edemiyorlarsa yakalanmam diye düşünüyorum. Bir kere chaosta acemilik yapıp oto intiharı açmıştım ordan da yemiş olabilirim. Başka arkadaşların başına geldiyse konuya yazsınlar merak ediyorum :D

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

@GuyWhoThinksAL video alınırsa işler değişebilir çünkü hiç kontrol etmeden banlıyorlar ( 3-4 yıl önce tilt olduğum birisini slotta kasan koxperin nicki ile değiştirip video ile banlatmıştım fakeydi yani ama kontrolsuz banladılar elemanı :D ) şuan bizim koxpla girdiğinde senin pcden her hangi bir bilgi çekemezler o yüzden başka nedenlere yönelebilirsin bunun gibi

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Aslında şimdi aklıma geldi de benim madendeki hesabım hapiste değil, chaosta oto intihar açtığım yan çarı hapiste, yani o chaostan yemiş olmam büyük ihtimal. oto kutu (peri) de sıkıntı yok dediğinize göre büyük ihtimalle o yüzden yedim. Koxpla girdiğimde bilgi alamıyolarsa açabilirim diye düşünüyorum. Ama biraz düşünücem yardımların için teşekkürler. Aklımdaki sorular cevap buldu ;)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 months later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...