bryn35 Oluşturuldu: Nisan 1, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 1, 2017 SELAMUN ALEYKUM DOSTLAR , 4 GUN ONCE KNİGHT KINGDOM DA DURDUK YERE PC BLOCKED YEDIM NEDEN ANLAMADIM VE OYUNA ERISEMIYORUM NE DENEDIYSEM ERISEMEDIM BILEN BIRISI VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVINIRIM ... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nickimminaj Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi normal bildiğin banlaşmışsın işte Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
düvenciler123 Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi bende yedim kardeşim nasıl giricez napacaz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi Karekteriniz ban yediyse herhangibir şekilde birdaha o karektere giriş yapamazsınız. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bryn35 Nisan 3, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2017 gönderildi Üstat karakter ban yemedi direk olarak BİLGİSAYARIMI BLOK ETTİ , ve ben bunu canlı destek ten hıc bırsekılde anlatamıyorum adama knight kingdom facebook hesabından , hiç birşey kullanamdm serefsızın bırı benm karakterim üzerinden girmiş otomatik olarak onun ve benım ıp ım uzerınden gırılen pc leri bloke etmişler ne yaptıysam duzeltemedim , mac degistim , volume seri no degıstırdım (hwıd) , proxy degıstım , dns degistim , vpn kullandım bır ıse yaramadı nasoıl yapıcam bu ısı .. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakandemir Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi böyle olur [email protected] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Rotto Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi koxpla proxy ile giriş yaparsan girmesi lazım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar