necdet9696 Oluşturuldu: Nisan 2, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 2, 2017 arkadaşlar koxpu yeni alıcam ama almadan önce yapmam gereken yada yapmamam gereken şeyleri söyler misiniz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi koxp ile giriş yaptıktan sonra günün birinde legal gireceksen(launcher ile) koxpun tüm dosyalarını sil,oyunu sil tekrar yükle. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nickimminaj Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi Neden? @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
necdet9696 Nisan 2, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 2, 2017 gönderildi legal girme derken koxp açıkken kendim elle oynayamıyacak mıyım? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi 1 saat önce, necdet9696 yazdı: legal girme derken koxp açıkken kendim elle oynayamıyacak mıyım? hayır onu demek istemedim.oyuna koxpsuz yani legal bi şekilde launcherden girmeden önce yapman gerekenleri söyledim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Nisan 2, 2017 gönderildi Share Nisan 2, 2017 gönderildi @necdet9696 bro botla oyuna girince oyun senın pc'inden log çekemıyor. botsuz giriceksin illegal bulaşan exe den yarın öbür gün tpt yiyceksin. o yüzden legal girmek istersen temizle pc ni illegalden, sonra legal gir demek istemiş. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
necdet9696 Nisan 3, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2017 gönderildi Anladım peki Proxy ıp kullanmalı mıyım ? 2 tane bilgisayarım var ikisindede kullanıcam vpn programı falan kullanmak lazım mı hesaplardan biri ban yerse diğerine sıçramaması için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
necdet9696 Nisan 4, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 4, 2017 gönderildi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 4, 2017 gönderildi Share Nisan 4, 2017 gönderildi @necdet9696 diğerine sıçramaması için evet kullanmalısın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yorekok Haziran 10, 2017 gönderildi Share Haziran 10, 2017 gönderildi kesinlikle tüm ayarlamaları yapmadan forumdaki sorunlara bakmadan başlatma kospu yoksa bin tane problemle karşılaşıyorsun dcdir felan felan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmet12333 Haziran 16, 2017 gönderildi Share Haziran 16, 2017 gönderildi deathko da çalışan upgrade bot varmı? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
WeeDearMama Haziran 25, 2017 gönderildi Share Haziran 25, 2017 gönderildi PvP İçin mi alacaksın yoksa Usko, SteamKo felan mı ona göre ben sana yardımcı olabilirim. Uzun zamandır bütün oyunlarda hile kullanmaktan bu konuda profesyonelleştim yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar