pasaran27 Oluşturuldu: Nisan 3, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 3, 2017 Golden mattock 8000 durabiltye sahipken bot ile 4000de rpr ye gitmek de bu yüzden droplar baya azalmaktadır ayrıca magic hammerı skill bara koymama rağmen bankayı atıyor gerekli tüm şıkları işaretledim bu konularda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. NOT: Knight Kingdom da maden de weight sıkıntısı yoktur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pasaran27 Nisan 3, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2017 gönderildi (düzenlendi) @pasaran27 @MrPunisher @DEVILCRAFT Nisan 3, 2017 tarihinde pasaran27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 3, 2017 gönderildi Share Nisan 3, 2017 gönderildi Sorunla ilgilenilecektir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pasaran27 Nisan 3, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2017 gönderildi teşekkürler umarım halledilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 3, 2017 gönderildi Share Nisan 3, 2017 gönderildi Bankaya at işaretini kaldırırsan bankaya atmaz ayrıca %80'den fazla weight varsa üstünde rpr işlemini yapar eğer açıksa bankaya atar. Bankaya atamazsa döngüye girer o yüzden emin olmalısın weight sorununun olmadığına Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bambamchat Nisan 5, 2017 gönderildi Share Nisan 5, 2017 gönderildi Bende sorunsuz repair ediyor dostum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
poinemore Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi Sorunsuz Rpr yapıyor ama üstümüz dolmadna ve rpr gelmeden 2 dkya bir rprye gidiyor çar ? @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi @poinemore üstteki yorumda belirttim weight fazladır üstünde ağırlık yapan şeyleri ya sattıracaksın yada bankaya attıracaksın veya rpr yapacak parası yoktur elindeki kırıktır durmadan deniyordur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
poinemore Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi bugune kadar sorun yoktu panpa alıyordu üstümde 10 gb param war bankayada atıyordu rprde yaptırdım normalden girip ama yine town atıp satmaya gidiyor veyahut bankaya bırakmaya yeni sürümde oldu bu olay @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar