Manes Oluşturuldu: Nisan 5, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 5, 2017 Maneste oynuyorum ve chaosta koxpu nasil kullanabilecegimi bilmiyorum. Bu konuda forumda da bilgi bulamadim. Yardim edebilecek var mi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 5, 2017 gönderildi Share Nisan 5, 2017 gönderildi @Manes Chaos için bir şey yok fakat, 1. olmak istiyorsan intiharı aç %15e ayarla - wh aç - saldırı aktif et - elle seçeneğine getir ve sadece r atak yapmasını sağla mesafesi 10 olsun bu sayede kill vermezsin testerelere ölmezsin saldırı sayesinde dibine girip r atak yapmak zoruna kalmazsın sadece slide yaparak kesebilirsin buda seni hedef halinden çıkarır ve çok damage odaklı olmamanı sağlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Manes Nisan 5, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 5, 2017 gönderildi 1 hour ago, DEVILCRAFT said: @Manes Chaos için bir şey yok fakat, 1. olmak istiyorsan intiharı aç %15e ayarla - wh aç - saldırı aktif et - elle seçeneğine getir ve sadece r atak yapmasını sağla mesafesi 10 olsun bu sayede kill vermezsin testerelere ölmezsin saldırı sayesinde dibine girip r atak yapmak zoruna kalmazsın sadece slide yaparak kesebilirsin buda seni hedef halinden çıkarır ve çok damage odaklı olmamanı sağlar Tesekkurler yorumun icin. Bugun basima gelen olay su sekildeydi. Botu ve atagi pasife aldiktan sonra chaos tikladim ve beklemeye basladim. Tam iceri cekecegi anda dc oldum. Acaba bazi ozellkleri kapamamiz mi gerekiyor pasifte olsa bile? Buna anlam veremedim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 5, 2017 gönderildi Share Nisan 5, 2017 gönderildi @Manes sanmıyorum tesadüf olabilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xfurk4nn Nisan 13, 2017 gönderildi Share Nisan 13, 2017 gönderildi teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
supreme Nisan 20, 2017 gönderildi Share Nisan 20, 2017 gönderildi bende denemiştim chaosta ezelin dediği gibi işe yaradı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gokhan332 Nisan 22, 2017 gönderildi Share Nisan 22, 2017 gönderildi teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fynmeister Nisan 25, 2017 gönderildi Share Nisan 25, 2017 gönderildi chaos da bir şey olduğu kesindi zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bloops Nisan 25, 2017 gönderildi Share Nisan 25, 2017 gönderildi teşekkürler devil bey. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar