Jump to content
  • Kaydol

Chaos ayarlari

Manes
 Share

Önerilen Mesajlar

@Manes Chaos için bir şey yok fakat, 1. olmak istiyorsan intiharı aç %15e ayarla - wh aç - saldırı aktif et - elle seçeneğine getir ve sadece r atak yapmasını sağla mesafesi 10 olsun 

bu sayede kill vermezsin testerelere ölmezsin saldırı sayesinde dibine girip r atak yapmak zoruna kalmazsın sadece slide yaparak kesebilirsin buda seni hedef halinden çıkarır ve çok damage odaklı olmamanı sağlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 hour ago, DEVILCRAFT said:

@Manes Chaos için bir şey yok fakat, 1. olmak istiyorsan intiharı aç %15e ayarla - wh aç - saldırı aktif et - elle seçeneğine getir ve sadece r atak yapmasını sağla mesafesi 10 olsun 

bu sayede kill vermezsin testerelere ölmezsin saldırı sayesinde dibine girip r atak yapmak zoruna kalmazsın sadece slide yaparak kesebilirsin buda seni hedef halinden çıkarır ve çok damage odaklı olmamanı sağlar

Tesekkurler yorumun icin. Bugun basima gelen olay su sekildeydi. Botu ve atagi pasife aldiktan sonra chaos tikladim ve beklemeye basladim. Tam iceri cekecegi anda dc oldum. Acaba bazi ozellkleri kapamamiz mi gerekiyor pasifte olsa bile? Buna anlam veremedim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 weeks later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...