hakandemir Oluşturuldu: Nisan 5, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 5, 2017 Kinight Kingodom'da ben ve bir çok kişi modem ban yedik, oyuna girince 1dk sonra en solda assaagida your illegal activty pc blocked yaziyor ve direk dc oluyoruz. bunun çözümüünü bilen yokmu ? Denzel buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 5, 2017 gönderildi Share Nisan 5, 2017 gönderildi @hakandemir modemi kapat aç ve account ban yemediğine emin ol bknz: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakandemir Nisan 5, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 5, 2017 gönderildi modemi açıp kapadıktan sonra yaptım bunu chara girince 1dk sonra oyunun sol altında chat kısmıda computer blocket illegal actvty yazıo @DEVIL CRAFT @Devil.Craft Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 5, 2017 gönderildi Share Nisan 5, 2017 gönderildi @hakandemir güncel sürümü tekrar indirir misin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakandemir Nisan 6, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 6, 2017 gönderildi (düzenlendi) güncel sürüm 1.3.7 ile denedim sorun gene aynı , Bu hatayı verip dc yiyorum, fakat modemin interneti ile degilde wifi ile kendi telefonumun internetinden girince sorun vermiyor şuan @DEVIL CRAFT @DEVIL CRAFTY @Devil.Craft Nisan 6, 2017 tarihinde hakandemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Rotto Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi koxp ve proxy ile girince düzelmesi gerek modem mac ban atılmış Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakandemir Nisan 6, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 6, 2017 gönderildi @Rotto koxp ile girince duzelmiyor. modem mac ban nasıl gece bilgin warmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Rotto Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi @hakandemir düzeliyor diye biliyorum ama devilcraft a sor bi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
amako258 Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi valla vpn değiştir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi TMAC v6 deneyebilirsin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bambamchat Nisan 6, 2017 gönderildi Share Nisan 6, 2017 gönderildi HWID ban atıyor olabilirlermi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakandemir Nisan 6, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 6, 2017 gönderildi dedgim gibi mac degistirdim sorun gene aynı ama telefonumun internetiyle giriyo Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakandemir Nisan 10, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 10, 2017 gönderildi çözüm yokmu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Denzel Nisan 11, 2017 gönderildi Share Nisan 11, 2017 gönderildi @hakandemir On 05.04.2017 at 18:17, hakandemir yazdı: Kinight Kingodom'da ben ve bir çok kişi modem ban yedik, oyuna girince 1dk sonra en solda assaagida your illegal activty pc blocked yaziyor ve direk dc oluyoruz. bunun çözümüünü bilen yokmu ? aynısı banada oldu cozum bulabıldın mı yoksa format mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bacaksizErdem Nisan 11, 2017 gönderildi Share Nisan 11, 2017 gönderildi sanırım format çözumu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bambamchat Nisan 11, 2017 gönderildi Share Nisan 11, 2017 gönderildi ttnet arayıp reset attırmak çözebilir probleminizi arkadaşlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mesbones Mayıs 2, 2018 gönderildi Share Mayıs 2, 2018 gönderildi arkadaşlar bu problemin çözümü bulundumu yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar