KadirKucuk Oluşturuldu: Nisan 8, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 8, 2017 Arkadaşlar biliyorsunuz knight kingdom sınır getirdi 3 diye bende de 3 pc var aslında 1 er char açıyorum ancak 7-8 tane açmak istiyorum hepsine golden mattock çekeceğim için sıkıntı olacağını dülşünüyorum , Proxy alsam 3 den sonrası char için yine görebilirlermi ? Ayrıca 3 chardan sonraki her char için mi proxy almam lazım yoksa her 3 chara 1 proxy alsam yeterli olurmu ? Teşekkür şimdiden @devilraft @aktay28 sizlerin bilgisi varmı bu konuda acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KadirKucuk Nisan 8, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 8, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT @aktay28 @mrpunisher sizin bilginiz varmı acaba bu konuda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KadirKucuk Nisan 8, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 8, 2017 gönderildi @MrPunisher Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bambamchat Nisan 9, 2017 gönderildi Share Nisan 9, 2017 gönderildi Hilede neleri kullandıgını ve kaç cleint kullandıgını yazarmısın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 9, 2017 gönderildi Share Nisan 9, 2017 gönderildi Proxyleri algılayıp banlıyorlar.Ek olarak limit 2 char bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
troya Nisan 15, 2017 gönderildi Share Nisan 15, 2017 gönderildi 2 çardan başka açılmıyor mu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 15, 2017 gönderildi Share Nisan 15, 2017 gönderildi 39 dakika önce, troya yazdı: 2 çardan başka açılmıyor mu? Açarsın ip taraması yaptıklarında ban yersin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar