emre5355 Oluşturuldu: Nisan 9, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 9, 2017 Merhaba soacs koxp satın alıyordum ama link kullanımdan kalkmıs galiba yöneticilerden iletişime gecilebilirmi acaba dewilcrafta ulaşamıyorum skype den Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 9, 2017 gönderildi Share Nisan 9, 2017 gönderildi devil.craft1 skype adresini eklersen yardımcı olur. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emre5355 Nisan 9, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 9, 2017 gönderildi hocam eklide bende sende eklisin bilgisayar basında degil galiba 2 gündür yazdım ama koxpun süresi bitti aktive edicem ama link kullanımdan kalkmıs diyor daha önceden satın almıstım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bacaksizErdem Nisan 11, 2017 gönderildi Share Nisan 11, 2017 gönderildi ekledim bende ama bir türlü kabul etmedi neden ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Nisan 11, 2017 gönderildi Share Nisan 11, 2017 gönderildi Müsait olunca kabul eder. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar