familystrokes Oluşturuldu: Nisan 12, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 12, 2017 (düzenlendi) Speedy vardı, ancietlerde görev yapıyordum. Orda banlanmam çok düşük ihtimal. Asas char dc yedi ve girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Hata kutusunun başlığındadad blocked yazıyor. Sebebi ne olabilir? Ek bilgi: multiclient için açtığım hesap: 1 tane worm kesip alt f4 atmıştım. oda blokelenmiş. speedyi kopyalamıştım. farkli mac adresi ile giriyordu botta. Ek: Forumlarda araştırdığıma göre yeni açılan hesapları incelemeye alıyorlarmış. herhangi bir illegal bulaşma varsa cat pat. speedyi açmadığım 2.hesapta engellemesini destekliyor bu bilgi ama fazla anlamam o ip miş mac miş. Ben şimdi yeni hesap açıp yeniden girsem oda engellenecek herhangi bir tespit olmadan. Nasıl bir çözüm getirebiliriz buna? speedyinin daha 14 günü var. Nisan 12, 2017 tarihinde familystrokes tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 12, 2017 gönderildi Share Nisan 12, 2017 gönderildi @familystrokes koxpla girdikten sonra legal girmemen gerek olurda girmek istersen koxpla alakalı her şeyi sil ve clienti tekrar kur - hataya gelirsek aynı ipden açılan birden fazla üyelik varsa onlarda kapatılabilir. modemi kapat tekrar aç ip adresin yenilensin sonra hesabını aç Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
familystrokes Nisan 12, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 12, 2017 gönderildi (düzenlendi) 2 hesabımda bloke olunca, heyacandan orjinal legal hesabıma giriş yaptım. Legal hesaba sıkıntı olur mu? ilk satırdaki yorumunu anlayamadığım için bunu yazdım. @DEVILCRAFT Nisan 12, 2017 tarihinde familystrokes tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 13, 2017 gönderildi Share Nisan 13, 2017 gönderildi @familystrokes ip değiştirdin mi legal hesabına giriş yaparken ? birde koxplumu koxpsuzmu girdin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
familystrokes Nisan 13, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 13, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT legal ile girerken ip değiştirmedim. lakin koxp ile de girmedim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 13, 2017 gönderildi Share Nisan 13, 2017 gönderildi @familystrokes sıkıntı olabilir o zaman ip değiştirmek için modemi kapatıp açıyorsun legal girmek istersende koxpları siliyorsun clientide siliyorsun sonra clienti tekrar kuruyorsun aklında olsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar