DinamoKiev Oluşturuldu: Nisan 13, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 13, 2017 (düzenlendi) Koxplara üstü dolunca VİPKEYE atma özelliği getirseniz magic hammer basma ile birleşince karakterlerin hiç town atmasına, rota yürümesine gerek olmadan daha rahat maden yapabilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca vipkey ile beraber maden başlat dediğimizde town atıp madene yürümeden, olduğu yerde kazma işlemide yaparsa, karakter hiç yürüme işlerine takılmadan rprsini hammer ile, weight problemini vip key ile aşıp, ban riskini %99 oranında düşürmüş olursunuz. umarım dikkate alınır isteyen arkadaşlarda yorum yaparak yetkililerin görmesini sağlamamda yardımcı olurlarsa ne mutlu bana. Nisan 13, 2017 tarihinde DinamoKiev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DinamoKiev Mayıs 8, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 8, 2017 gönderildi garip userlere %99 ban riskinden kurtaracak seçenek sunuyoruz bi kişide yorum yapıp üste çıkarmamış Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 8, 2017 gönderildi Share Mayıs 8, 2017 gönderildi not aldım eklenebilir bir özellik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Mayıs 9, 2017 gönderildi Share Mayıs 9, 2017 gönderildi dediğin güzel yapılabilirmi onu devil ustaya sorucan eklerse güzel olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maxplayer0606 Mayıs 9, 2017 gönderildi Share Mayıs 9, 2017 gönderildi ALEMGAME CALISASN KOXP VARMI Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Mayıs 9, 2017 gönderildi Share Mayıs 9, 2017 gönderildi v2 acme koxp çalışıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 9, 2017 gönderildi Share Mayıs 9, 2017 gönderildi (düzenlendi) @DEVILCRAFT KOXPA FISILDAYAN ADAM BU İŞİN'DE ÜSTESİNDEN GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ^^ Mayıs 9, 2017 tarihinde DOGOOOOO tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
daswerqq Mayıs 10, 2017 gönderildi Share Mayıs 10, 2017 gönderildi çok iyi olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yiquit913 Mayıs 12, 2017 gönderildi Share Mayıs 12, 2017 gönderildi güzel bir özellik olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar