eray22 Oluşturuldu: Nisan 21, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 21, 2017 upgrade düzenlemesi Gelmesi istiyoruz açıkcası multi açarken hata verip clienti kapatiyordu inşlh düzelir . bos tarama çalışmıyor düzeltimesini istiyoruz sadece bunlar benim taleplerim ç. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi Bir saat önce, eray22 yazdı: upgrade düzenlemesi Gelmesi istiyoruz açıkcası multi açarken hata verip clienti kapatiyordu inşlh düzelir . bos tarama çalışmıyor düzeltimesini istiyoruz sadece bunlar benim taleplerim ç. boss tarama ve multi gayet güzel çalışıyordu dostum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eray22 Nisan 21, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 21, 2017 gönderildi 21 dakika önce, Funny yazdı: boss tarama ve multi gayet güzel çalışıyordu dostum valla bilmiyorum hocamda bos dibimde bulmuyordu . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi Güncelleme verildi Mob arama kısmındı problem yok Upgrade düzeltildi Multi sorunsuz videolar kısmından speedybot usko multi kullanımını izle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canomer Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi 10 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Güncelleme verildi Mob arama kısmındı problem yok Upgrade düzeltildi Multi sorunsuz videolar kısmından speedybot usko multi kullanımını izle Şuan botta problemler var. Multi ile girerken hata veriyor ve wh açınca direk oyundan atıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eray22 Nisan 21, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 21, 2017 gönderildi 12 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Güncelleme verildi Mob arama kısmındı problem yok Upgrade düzeltildi Multi sorunsuz videolar kısmından speedybot usko multi kullanımını izle Wh de direk oyundan atiyor bro :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi wh için güncelleme verildi clientleri güncelleyin son patche uyarlı koxp Ugurylz buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trexbaba61 Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi clientim gucel giris yap deyice ekrana kxp gozukuyor sonra kayboluyor ama client acilmiyor bekliyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trexbaba61 Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi uskoyu secince onun clientini acıyor ama sexyko clientini acmıyor neden acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trexbaba61 Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi arkadaslar yardim etmeyecekmisiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
shatten Nisan 21, 2017 gönderildi Share Nisan 21, 2017 gönderildi güncel sürümü özelden atabilecek var mı? skype üzerinden yollamamıs devil online da değil heralde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar