Aurey Oluşturuldu: Nisan 23, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 23, 2017 Dün gece yeni sürüm gelmişti bota, lakin yeni sürümle oyuna giriş yapamıyoruz. Giriyoruz bot acılmıyor. Bot açılıyor 2.char dc oluyor. 1 gündür erişim sağlayamıyoruz oyuna. 3 kişi yanyana oynuyoruz. Üçümüzdede aynı sorun var, yeni bir sürüm gelicek mi ? Bu sorunu başka yaşayan arkadaslar var mı? Telafisi olucak mı bu saatlerin? Skypeden yazıyorum geri dönş yapan olmuyor. Yetkili biri bakarsa sevinirim.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smallboys123 Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi aynı sorun bendede var tek char oynamama ragmen koxp ekranı gelsin diye cık gir yapıyorum yoruldum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aurey Nisan 23, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 23, 2017 gönderildi Yeni bir sürüm gelir diye düşünüyorum ama şuan için kimseden ses seda yok. Koxpun saatleri gidiyor sadece o Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
knksmile Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi 10 dakika online kalmıyorum. Atak da çalıştırmıyorum sadece oto kutu. Ne anladım böyle bottan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aurey Nisan 23, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 23, 2017 gönderildi Sexyko patch getirdikce olan bize oluyor. Hiç yoktan 1 gün boşa gitti genele bakınca. Ve hala güncelleme bekliyoruz bakalım.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
knksmile Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi Aynen öyle kardeşim. Servet sahipleri hergün patch çıkarıyor. Her patchde böyle birden fazla sorun olacaksa sıkıntı büyük Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aurey Nisan 23, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 23, 2017 gönderildi Aynen öyle kardeşim, olan bizim koxpun saatlerine oluyor işte o değil 3 üyeligim var hepsi boşa gidiyo dünden beri Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
knksmile Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi Senin dert daha büyükmüş geçmiş olsun şu dc sorununu çözeniniz var mı? 1 saat dc yemese şükredicem bu nedir yahu 10 dakka duramıyor char. Hem de atak kapalı oto kutulu haliyle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
shatten Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi bende oyunda 10 dakika bile duramıyorum günler boşa gidiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
canomer Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi Aynı durum bendede mevcut @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi işlemleri yavaşlatıp test edeceğim hızdan dolayı oluyor diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
knksmile Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi Bu arada oto kutu 10 kutudan en az 1ini toplamadan pas geçiyor bilgin olsun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lepistas Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi Merhaba ben koxp satın almak istiyorum upgrade bot sorunsuz çalışıyormu sexyko da bilgi verirmisiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rakı59 Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi Sexyko k0xp alınır satan ulaşırsa sevinirim yeni hesap olduguna cheat yazamıyrum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aurey Nisan 23, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 23, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT Bu gece gelir mi sürüm, yarını mı bekleyelim ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
knksmile Nisan 23, 2017 gönderildi Share Nisan 23, 2017 gönderildi (düzenlendi) 37 dakika önce, Aurey yazdı: @DEVILCRAFT Bu gece gelir mi sürüm, yarını mı bekleyelim ? Yarın gelir mi diye sorsan daha iyi Şaka bir yana umarım en kısa zamanda düzelir Nisan 23, 2017 tarihinde knksmile tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zambak Nisan 24, 2017 gönderildi Share Nisan 24, 2017 gönderildi sexyko da hangi koxp calışıyor hangisini almam gerekir bilgi verseniz sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bloops Nisan 25, 2017 gönderildi Share Nisan 25, 2017 gönderildi diğer kosplara güncelleme gelmiş sexykoya gelmemiş bir tek sanırım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ltftosun Nisan 25, 2017 gönderildi Share Nisan 25, 2017 gönderildi Sexyko multi stabil çalışırsa çok iyi olur. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bloops Nisan 26, 2017 gönderildi Share Nisan 26, 2017 gönderildi bekliyoruz bakalim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caner57600 Nisan 26, 2017 gönderildi Share Nisan 26, 2017 gönderildi düzelir aga adamlar ugrasıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kaya4532 Nisan 26, 2017 gönderildi Share Nisan 26, 2017 gönderildi sanırım 2. Car dc sıkıntısını hallettim. 1 saatten fazladır oyundayım bir sıkıntı yok. Sadece birinde koxp kullanılabiliyor ama. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ltftosun Nisan 26, 2017 gönderildi Share Nisan 26, 2017 gönderildi Sexyko çalıyormu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bloops Nisan 26, 2017 gönderildi Share Nisan 26, 2017 gönderildi tek karakter calısıyor.multi paisf şuan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eray22 Nisan 26, 2017 gönderildi Share Nisan 26, 2017 gönderildi V1.2.0 tekrar istiyoruz aga bu nedir ya sh si kayıp acar acmaz dc veriyor Mob kesme desen elle kesersen daha seri kesiyrsun genie daha seri atak yapiyor suanda . Çok sacma Sh yok mob kesicez 1500 atak hızı nedir ya dc yiyoruz yine bir el atın an itibariyle giremiyoruz eski sürümle bir el atın @aktay28 @devilcraft Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar