Walace02 Oluşturuldu: Nisan 29, 2017 Share Oluşturuldu: Nisan 29, 2017 Herhangi bir yetkili bununla ilgili bir açıklama yapabilir mi ? Veya bir fikir de bulunabilir mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ivibrahim Nisan 29, 2017 gönderildi Share Nisan 29, 2017 gönderildi chatten ve skypedan yazdım ama geri dönüş alamadım. bi forumda acme anticisi "artık server izin vermedikçe dünyadaki hiçbir proxyle giriş yapamazsınız" yazmıştı. ben 4 farklı kaynaktan proxy denedim ve hiçbiri çalışmadı. bi açık bulunmazsa multinin anlamı kalmayacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Walace02 Nisan 29, 2017 gönderildi Yazar Share Nisan 29, 2017 gönderildi @ivibrahim anladım, kardeşim, bekleyelim biraz daha illaki geri dönüş olacaktır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 29, 2017 gönderildi Share Nisan 29, 2017 gönderildi proxy konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ivibrahim Nisan 29, 2017 gönderildi Share Nisan 29, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT multi olayı tarih mi oluyor o zaman :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 29, 2017 gönderildi Share Nisan 29, 2017 gönderildi @ivibrahim tarih olmuyor sadece piyasadaki proxy kanallarına taş koydular diyelim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bozzzkurd Nisan 29, 2017 gönderildi Share Nisan 29, 2017 gönderildi İşler kesat bu saatten sonra Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar