ladasamara Oluşturuldu: Mayıs 3, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 3, 2017 pc den 1,4,1 sürümlü acme botu indirdim. cuma günü başlayacak alemgame için oto loginli bot satın alacam. yalnız kafama takılan şu, son sürümü indirmeme rağmen ücretsiz deneme yapmak istediğimde 1.3.6 sürümüyle "hesabınızda kullanım süresi bulunmamaktadır" gibi bir uyarı mesajı alıyorum. 1,3,6 sürümü neden karşıma çıkıyor. yanlış bir şey mi yapıyorum? yoksa düzelecekmi bu sorun? cevaplandırırsanız sevinirim,, Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 3, 2017 gönderildi Share Mayıs 3, 2017 gönderildi @ladasamara uyarı penceresinin ismi öyle kalmış sorun yok ortada , her şeye sorunmuş gözüyle bakmayın varsa bir sorun onu yazarsınız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 4, 2017 gönderildi Share Mayıs 4, 2017 gönderildi Deneme saatleri dışında botu açtığımda bende aynı hatayı almıştım. (16.57) 5dk sonra sorunsuzca kullandim. W7 32bit isletim sistemi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar